04.21. 2012

Rome #3











Az utolsó előtti napra az időjárás végre jóra fordult, és délutánra kisütött a nap. :) Meg is bántam, hogy bakancsot vettem fel, de nem mertem bevállalni a topánkát, mert az előző napon jól eláztam benne. Elmentünk a Trevi kúthoz, aminek az a hagyománya, hogy a jobb kezünkkel a bal vállunk felett bele kell dobni egy pénzérmét és akkor még biztos visszatérünk Rómába… Ezen felbuzdulva elkezdtük szolgalmasan beledobálni a vízbe az apróinkat. :) Amikor elfáradtunk a mászkálásban, szokás szerint beültünk egy kávézóba. Ittam egy isteni forró csokit, ami olyan sűrű volt, hogy megállt benne a kiskanál. Mindig rá kell döbbennem, hogy az olaszok mennyire értenek a gasztronómiához.




Outfit:
Felső: Zara
Zakó: H&M
Farmer: Mango
Bakancs: Tally Weijl
Táska: Mango
Karóra: vintage
  

For the last two days the weather finally turned nice and the sun started to shine. So I quite regretted wearing boots but I didn't dare put on flats after getting wet in them on the first day. We visited the Trevi Fountain, the tradition is the following: if you throw a coin with your right hand above your left shoulder into the fountain, you will surely return to Rome in the future... We were also eager to throw our coins. When we got tired of strolling around, as usual we sat in a café. I drank a fabulous hot chocolate, it was so thick that the spoon stood in it. I always realize how professional Italian people are about gastronomy. 


Outfit:
Top: Zara
Jacket: H&M
Jeans: Mango
Boots: Tally Weijl
Bag: Mango
Watch: vintage
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr65473223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

el_martina 2012.04.21. 15:02:56

after your pictures I love go to Italy!
süti beállítások módosítása