06.07. 2012

MOM Park Divatterasz 2012 tavasz nyár (VIDEOblog)

20. másodperctől adok interjút:


Divatbemutató:








Ágota, Reni


A szezonális kollekciókat felvonultató Divatterasz show-t zártkörű fogadás és látványos programok kísérték. Király Viktor koncertjét követően a WallKings akrobata csapat az eseményre készített különleges produkciót, és Magyarországon először mutatkozott be a Ferrari California 2012-es női bevásárlóautója.

A MOM Park Divatterasz és Törzsvásárlói Est a hazai divat- és társasági élet kiemelkedő eseménye, amely 2006 óta, évente kétszer kerül megrendezésre. A bemutatót követő night shopping lényege, hogy a felvonultatott ruhák a helyszínen kedvezményesen beszerezhetőek.

Idén a színeken van a hangsúly, az izzó aranytól a korallon át a neonsárgáig, a fagyi-árnyalatoktól a tengerszínekig minden divat, ha azt minimalizmussal párosítjuk. A letisztultság a színeken túl jelentkezik: jellemzően kevesebb a kellék, a kiegészítő. A sminkek egyszerűek, frizurában jó fogás lehet a balett-konty. Dominánsak a finom tapintású, természetes anyagok: a selyem, a len, a pamut. A hófehér minden évben divat, ám most különösen fókuszba kerül. Még mindig hódítanak a vízszínek is: a smaragdzöld és azúrkék. És biztos befutók a tengerész piros-fehér-kék variációk is.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr635473175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása