10.22. 2012

agneskovacs for myopelservice









Az Opel Magyarország rendhagyó módon népszerűsíti legújabb MyOpelService nevű online szervizszolgáltatását. Az autós cég egy fiatal, magyar designert kért fel, hogy készítsen egy exkluzív kollekciót számára. Így született meg az agneskovacs for myopelservice sorozat, amelynek darabjait a myOpelService.hu regisztrálói között sorsolják ki október 11. és december 2. között.


A kampány során a nagy múltú, nemzetközi autógyártó egy feltörekvő magyar tervezővel kollaborál. Az Opel Magyarország Kovács Ágnest, egy fiatal és tehetséges tervezőt kért fel, hogy az Opel legújabb design elemeiből ihletet merítve alkosson egy kizárólag a márka számára készült kollekciót. Ebből a házasságból született az agneskovacs for myopelservice sorozat, amelynek nem titkoltan az Insignia volt a múzsája. A kizárólag extra minőségű bőrből készült, letisztult kollekció minden darabján visszaköszön az Insignia egy tipikus formája.

Az agneskovacs for myopelservice kollekcióban megtalálható szinte minden kiegészítő, amire a hétköznapokon szükség lehet: különböző méretű női és férfi táskák, övek, karkötők, telefontokok, laptop táskák. A páratlan darabokhoz kizárólag a myOpelService.hu oldalon meghirdetett nyereményjáték keretein belül lehet hozzájutni. Ha megtetszik valamelyik táska, vagy kiegészítő, nem kell mást tennünk, mint a saját Opelünket regisztrálni, vagy valamelyik Opeles ismerősünket rávenni erre és máris nagy eséllyel indulhatunk valamelyik pompás darabért!   A nyereményjáték október 11-től december 2-ig tart. Innentől kezdve nyolc héten át, minden hétfőn egy teljes, nyolc darabos kollekciót sorsolnak ki a honlapon regisztráltak között. A kollekciót élőben bárki megnézheti, felpróbálhatja a Black Box Concept Store-ban (Budapest, 1053 Irányi u. 18.). További részletek és játékszabályzat a myOpelService.hu oldalon.


 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr695473050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása