10.29. 2012

Fashion Video Festival Afterparty




A Fashion Video festival 3 hatalmas afterpartyt szervez idén november 10-én az Akvárium Klubban!


Emika, a cseh szarmazasú, Bristolban nevelkedett énekesnő és zenei producer ismét hazánkba látogat, hogy a tavaszi nagysikerű showja utan ismét misztikus bűvkörébe vonja a magyar közönseget. Fellépése ezúttal a Berlini elektronikus zenei szintér virtuóz Hard Wax DJ legendájával, Pete-el gazdagodik, aki a 2 óras szenzuális live szettet pörgős és táncolható turntable show-al egészíti ki. Emika magyar kapcsolódási pontokkal is rendelkezik, hiszen legutóbbi, Jimmy Edgarral kozosen keszitett videójan számos magyar divatszakember is közreműködött. A sokoldalú énekesnő most az egyik legizgalmasabb és trendsetter hazai divatrendezvény, az immáron harmadik jubileumát ünneplő Fashion Video Fesztival hivatalos after partyján lép fel, így ez alkalommal a színpadképen kívül a tancparketten is igényes és sexy közönségre szamíthatunk. Ez a hosszú november éjszaka az Akváriumban azért is külonleges, mivel a magyar közönség elsőként hallhat dalokat Emika jövőre megjelenő új albumáról. A hazai oldalról is jó kezekben van a party, hiszen az Act Records alapitó Dj Isu és a Kollektivábol jól ismert Popbitch felel majd a kellemes átvezetésekért.

Fashion Video Festival 3 Hivatalos Afterparty
EMIKA LIVE set ( Ninja Tune - UK ) + DJ Pete ( Hard Wax - Berlin )
ISU (Technokunst / Lick The Click! - HU)
Popbitch ( Kollektiva - HU )

November 10, Akvárium klub, 22.h-tól

Jegyvásárlás: 2000 HUF, elővételben a helyszínen vagy a jegy-hu-n: 1600 HUF

A buli FB eventje:
http://www.facebook.com/events/386505331426445/?notif_t=plan_user_joined

November 9-10-én a Fashion Video Festivalt is érdemes látogatni a Design Terminalban, hiszen idén is izgalmas programokban bővelkedik.
www.fashionvideofestival.com
http://www.facebook.com/fashionvideofestival
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr355473046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása