01.14. 2013

Kerényi Virág első kollekciója






Kerényi Virág, divattervezőnek több éves tanulás és tapasztalás után elkészült az első önálló, több darabból álló kollekciója.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola után jelenleg a dánia-i TEKO Design and Technology egyetemen tanul divattervezést, az elmúlt években azonban nem csak elméletben, de gyakorlatban is sokat dolgoztott azért, hogy stílusát és képességeit tervezőként finomítsa. Három hónapos amerikai gyakorlat után a Triumph fehérnemű versenyen bizonyíthatott kétszer is, a hazai Divatkreátor műsorban terveztett fellépőruhákat illetve az Operház jelmeztervező részlegében segítkezett.

A tervezésben és kivitelezésben a természet változatossága és az apró, kifinomult elemek mozgatják meg leginkább a tervezőt, ez jellemző mostani kollekciójára is. A durva kontra finom felületek és anyagok részletgazdag sokszínűsége nem csak a kollekció sajátsága, hanem azoké a nőké is, akiknek tervezi: kifinomult és elegáns, mégis bátor, kísérletező és humoros nőknek, akik mosolyogva szemlélődnek és érzékenyek a körülöttük lévő apró rezdülésekre.

A ruhák és a kiegészítők a gyöngyfelvarrásig minden apró részletét Virág készítette, mivel a maga és mások örömére csinálta, hogy szépnek és különlegesnek érezzék magukat benne.
A fotókért a következő szuper stáb felel:

Fotó: Debreczeni Fanni
Stylist: Nagy Marci
Smink: Schneider Anna
Haj: Soós Judit
Modell: Virginia @ IMG London
Helyszín:Budapest Novotel Centrum

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr475472973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2013.06.14. 15:54:50

Tremendous issues here. I'm very happy to peer your article. Thank you a lot and I'm having a
look ahead to touch you. Will you please drop me a e-mail?


Stop by my homepage only the best review
süti beállítások módosítása