03.23. 2013

agneskovacs leather design 2013-as tavaszi-nyári kollekció









Csiszolt ásványok és drágakövek formavilága ihlette az agneskovacs leather design 2013-as tavaszi-nyári kollekcióját. A Clear Cut nevet viselő táskakollekció darabjainak határozott vonalai ismét egyetlen egybefüggő bőrlapból vannak kialakítva. Megjelennek a táskákon a jellegzetes agneskovacs jegyek, a táskatesthez aszimmetrikusan csatlakozó kézi fogó, a natúrszínű bőr bélés és a visszafogott színvilág, amely mellett továbbra is jellemzi őket a kompromisszum nélküli, magas minőségre való törekvés. A kollekció tiszta természetességét hangsúlyozzák a mesterséges megvilágítást nélkülöző fotók, amelyeket Máté Balázs készített. Az agneskovacs Clear Cut kollekciója április 2-án kerül bemutatásra a Black Box Concept Store-ban, az üzlet kétéves születésnapját ünneplő eseményen.

Kovács Ágnes a MOME hallgatójaként 2011-ben alapította az agneskovacs leather design-t, amely egyedi, kézzel gyártott táskák és cipők készítésével foglalkozik. Az idén diplomázó tervező már maga mögött tudhat egy nagyszabású együttműködést az Opellel, munkái szerepeltek több divatmagazinban és online felületen, illetve kaphatóak a Black Box Concept Store-ban. Azagneskovacs filozófiáját így foglalja össze a tervező:

„A városi élethez hozzátartozik a rengeteg információ, a folyamatos ingerek – ami nagyban befolyásolja az emberek igényeit. Akiket én megcélzok a tárgyaimmal, érzik azt, amit kommunikálni szeretnék. Érzik, hogy szükség van egy kis nyugalomra, tisztaságra. Nem kell feltétlenül csillogni a különlegességhez. Nincs szükség felesleges díszítőelemekre, amik elvonhatják a figyelmet a lényegről.”

https://www.facebook.com/agneskovacs.leather.design/info
http://agneskovacs.blogspot.hu/
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr285472899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása