05.10. 2013

Street Fashion Budapest pályázati felhívás






Június 22-ére, a SFB 3. szülinapja alkalmából, MY WAY címmel több szuper programot is szerveztek nektek, a magyar street fashion kreatívabbá és színesebbé tételéért.
Nem állsz be a tucatemberek közé? Kitűnsz a tömegből? Sokan dicsérik egyedi stílusodat, vagy éppen időnként furcsán néznek rád az utcán? Ha a fenti sorokból magadra ismersz, akkor legújabb pályázataikat egyértelműen neked találták ki! Mutasd meg országnak-világnak a kedvenc szettedet!


My Way kiállítás

Mit is kell tenned?
Egyszerű: légy kreatív. Készíts rajzot, festményt, szobrot, videót, fotót, vagy montázst (magyarul bármit), aminek segítségével bemutatod a stílusodat. Az egyetlen formai megkötés, hogy a műved ne legyen nagyobb 218X 218 cm-nél., azaz annál a lightboxnál, amiben kiállítják majd.
Küld el  a pályamunkád tervét (terv, megvalósítás leírása, koncepció) június 7-ig a streetfashionbudapest@gmail.com-ra.
Fontos! A beválogatott pályaművet mindenkinek magának kell elkészíteni!

Mit nyerhetsz?
A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb 15 munkát kiállítják a Design Terminálban. A legjobbnak ítélt mű alkotója pedig értékes nyereményben részesül, ami egy párizsi út, részletek hamarosan!


My Way Öndivatbemutató

Mit kell tenned?
A pályázaton egy idén, az SFB oldalára feltöltött, saját szettet ábrázoló fotóval, és eme felhívás megosztásával indulhatsz. Öltözz fel, fotózz, tölts fel, majd légy te a kifutó sztárja!

Mit nyerhetsz?
Megint csak szakmai zsűri választja ki a feltöltött fotókból az Akvárium lépcsőjén rendezett öndivatbemutató 50 résztvevőjét. A „Legjobb szett”-díj női és férfi kategória nyertese is egy 50.000 Ft értékű NUBU vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, amit a Mono-ban levásárolhat!
Szóval június 22-ére ne tervezettek semmit! A kiállítás megnyitóján és az öndivatbemutatón kívül DJ, és számos érdekes program vár benneteket egész nap!


Öltözz, pályázz és nyerj!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr655472843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása