05.20. 2013

Diary from London #9









Már régen írtam nektek ebbe a rovatba, így itt az ideje, hogy beszámoljak arról, ami mostanában törtét itt kint. Minden héten újabb részével ismerkedek meg Londonnak és ezekről készül képeket láthatjátok itt. Ezúttal a Canary Wharf-nál jártam, ami az egyik legmodernebb része a városnak. Tavaly erre rendezték az olimpiát, így mindent szépen helyre tettek és felújítottak. Egyik haverom itt lakik, és meghívott egy brazil BBQ partira a házába. A fele társaság Brazíliából volt, a másik része a világ minden tájáról. Szeretem, amikor sokféle kultúra találkozik, és érdekes dolgokat tudhatok meg más országok szokásairól és gondolkodásáról. 

Sokat szoktam bandázni Anamival is a blogger barátnőmmel, akivel együtt fedezzük fel London divat és design világát. Nem is tudom, hogy mennyi időre lenne szükségünk, hogy mindent megismerhessünk. 

Egyedül az időjárással nem vagyok kibékülve, mert már majdnem nyár van, és még mindig kabátot kell hordanom... Ráadásul az a tudat is megnehezíti a helyzetemet, hogy otthon már száz ágra süt a nap...

Puszi, Festy


I haven't written to you in this section for a long time so it is time to tell you what has happened here recently. I get to know new parts of London every week and you can always see the photos here. This time I went to Canary Wharf which is one of the most modern parts of the city. The Olympic Games were held nearby last year so everything was settled and renewed. One of my friends lives here and invited me to a Brazilian BBQ party to his house. Half of the company was from Brazil, and the rest of us from all over the world. I love it when many cultures encounter and I can learn interesting facts about other countries' customs and attitude.

I go out a lot with Anami, my blogger friend, too. We usually explore London's fashion and design world. I don't know how much time we would need to see everything.

The only thing I'm not really keen on is the weather. It is almost summer but I still have to wear a coat...
Not to mention that at home the sun is shining already which makes my situation even more miserable here...

Xo, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr275472837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása