09.04. 2013

Idén ősszel a H&M HOME megérkezik Magyarországra

hmhome4875x1024.jpg

hm-home4.jpegHM-Home.jpghm-home-collection.jpg

A H&M, Hennes & Mauritz szeptemberben megnyitja első Home üzletét Magyarországon. A H&M Home koncepció a divatot és a lakberendezést ötvözi, szezononként megújuló kollekciói lakástextileket és dekorációs cikkeket kínálnak, mindezt elérhető árakon. A H&M Home részleg a Westend bevásárlóközpontban szeptember 12-én nyitó új H&M üzletben lesz elérhető. 

A H&M Home 2009 óta kínál dekorációs és lakberendezési termékeket, valamint gyermekszoba kollekciókat minden stílusban, ötvözve a divatot és a lakberendezést. A termékválaszték 2012 óta babaszoba kollekcióval bővült. A szezononként megújuló választékban megtalálható lakástextilek, mint a párnahuzatok, ágytakarók, törölközők és ágyneműk minden otthont kicsit melegebbé varázsolnak. A kollekciók ezen kívül dekorációs termékeket is kínálnak, mint üvegvázák, fa tálcák és tálak, kerámiák és tortaállványok, amelyek még egyedibbé és személyesebbé teszik a lakást.

Idén a H&M Home a lakás minden helyiségébe drámát és egyéniséget kínál folyamatosan növekvő őszi választékával, amely a lakásbelsőkben tökéletesen tükrözi a személyes stílust. Az újragondolt, modern bohémság drámai hatást kölcsönöz a barokk mintás díszpárnáknak, ágyneműknek, sőt még a fürdőköpenyeknek is. A virág-  (bazsarózsás), vagy állatos (hollós vagy lovas) printek a modernitást, míg a XXI. századi minimalizmus a tisztaság érzetét hozza el az otthonokba. A természet szépségét a függönyök, valamint a konyharuhák és az asztali futók botanikus mintái ragadják meg, az ágyneműk kedves virágmintái, valamint a zuhanyfüggönyök és törülközők élénk csipkemintái pedig színt és játékosságot visznek a kollekcióba. A teljes gyermek- és babakollekció mellett szintén fontos a dekorációs termékek – mint pl. a színes üvegvázák, fa tárolóeszközök, mintás kerámiák és üveg tortaállványok – növekvő választéka.

– Imádom az idei őszi H&M Home kollekció sokszínűségét és drámaiságát – mondja Evelina Kravaev Söderberg, a H&M Home vezető tervezője. – A barokk bohémságtól kezdve a letisztult minimalizmuson át a szív- és virágmotívumokig nagyon sokféleképpen meg lehet vele jeleníteni egyéni stílusunkat. Növekvő dekorációs termékválasztékunk darabjai – mint például a vázák és a csészék – még inkább megkönnyítik otthonunk stílusos berendezését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr745494814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása