09.07. 2013

Memories from New York Fashion Week - Brooklyn Bridge

manhattan2s.jpgfesty-new-york6s.jpg

 

festy-new-york5s.jpgfesty-new-york4s_1.jpgfesty-new-york3s_1.jpgfesty-new-york2s_1.jpgfesty-new-york1s_1.jpgfesty-s.jpgbrookly-bridge2s.jpgnew-york8s.jpgmanhattan-s.jpgnew-york-s_1.jpgbrookly-bridges.jpg

Outfit:
Dress: Zara
Sandals: Forever 21
Bracelet: Stradivarius

 

Ahogyan ígértem folytatom nektek a visszaemlékezést a tavalyi new yorki útról. Ehhez a romantikus ruhához a lenyűgöző Brooklyn Bridge-t választottam helyszínül, ahonnan tökéletes kilátás tárult elénk Manhattan lélegzetelállító felhőkarcolóira. Száz ágra sütött a nap és lágyan fújt a szél a hídon. Még most is át tudom élni ennyi idő után is azt a tökéletes pillanatot... Gondolom ti is éreztétek már azt, hogy most úgy megállítanátok az időt... :)

Puszi, Festy

 

As I promised, I'll continue recalling my memories about last year's New York trip. I chose the enchanting Brooklyn Bridge as the scene to put on this romantic dress, the view was perfect to Manhattan's breathtaking skyscrapers. The sun was shining brightly and soft wind was blowing on the bridge. I can still relive this perfect moment after such a long time... I'm sure you have also felt that you want to stop time for some reason... :) 

xoxo Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr625499306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása