09.10. 2013

FASHIONSTYLEOLOGER BOOK LAUNCH - London street fashion

51.jpg

 

“Fashion is instant language.” Muccia Prada

Home to almost 9,000,000 people, speaking in excess of 300 languages and uniting 260 nationalities in one culturally vibrant city, London is the tapestry proudly showcasing fashion and its social components in its finest glory.

Save the date for the book launch of FASHIONSTYLEOLOGER: LONDON STREET FASHION, an eclectic collaboration of professionals and innovators from within our rapidly growing industry.

200 STREET FASHIONISTAS 

100 STREETS

50 EXCLUSIVE PHOTOGRAPHERS

25 NATIONALITIES

ONE BOOK

 

Most kaptam egy meghívót Londonba arra a streetfashion könyvbemutatóra, amelyben szerepelni fogok. :) Tavasszal készítettek rólam egy olasz fotós képeket egy nemzetközi streetstyle projekt keretén belül, amelynek az volt a lényegek, hogy különböző bloggerek és fotósok a világ minden részéről együtt működjenek és London az összekötő kapocs köztük. Az volt a feltétel, hogy abban az időben mindenki ott tartózkodjon.

Sajnos a nemzetközi könyvbemutatón nem tudok ott lenni, mert pont 3 napra rá utazom Londonba. Azért remélem, hogy vasárnap a kiállítás záróján már a kezembe tudom venni a könyvet. :) Annyira izgatott vagyok, hogy legszívesebben már azt kívánnám, hogy legyen vasárnap. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr645505640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása