09.21. 2013

Outfit from Summer

festy1s_1.jpg

festy9s.jpgfesty5s_1.jpgfesty8s.jpgfesty3s_1.jpgfesty4s_1.jpgfesty6s.jpgfestys.jpgfesty10s.jpgfesty11s.jpg

festy12s.jpgfesty13s.jpg

Photo by Török Emese

Outfit:
Top: Primark
Shorts: Primark
Rings: H&M
Shoes: Vintage from my Mum
Bag: H&M
Necklace: Primark
Bracelet: Cruciani
Watch: Casio
Sunglasses: Bershka


Pár hete barátnőmmel Emesével készítettünk egy nyári outfit sorozatot. Sajnos közben megérkezett az ősz és még nem tudtam feltölteni ezeket a képeket. Nem akartam, hogy kárba vesszen az anyag, mert ez volt
 egyik kedvenc nyári összeállításom. A ruhák nagy részét még Londonból szereztem be, és az ottani utcai divat inspirált a kiválasztásukban.   A narancssárga gumi szandál története, hogy anyukámtól kértem kölcsön és megközelítőleg 30 éves lehet. Szerencsére minden ruhadarabjára nagyon vigyáz, így szoktam szemezgetni köztük, ha valami egyedire vágyom. :)

Puszi, Festy

 

A few weeks ago, me and my friend, Emese took a summer outfit photo series. Unfortunately, the autumn has arrived since then but I couldn't upload these photos earlier. I didn't want this material to be wasted because this was one of my favourite summer outfits. I bought most of these clothes in London and their choice was inspired by the city's street fashion. The story of the orange rubber sandals is that I borrowed it from my mum and it dates back to almost 30 years ago. Fortunately, she looks after all of her clothes and shoes so sometimes I browse among them if I want something unique. 

xo, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr575527481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása