09.29. 2013

London Fashion Week - Burberry and KTZ

londonfashionweek4.jpganami-festy-s.jpg

eszti-anami-s.jpglondonfashionweek5.jpgburberry.jpgburberry2.jpganamiblog.jpglondonfashionweek1.jpglondonfashionweek3.jpglondonfashionweek2.jpg


Kicsit megcsúsztam a London Fashion Week-ről ígért második bejegyzésemmel, mert elkezdődött az őszi szezon és beindultak itthon is a divatesemények. Ilyenkor a napi 2 sajtótájékoztató se szokatlan, így a friss témák elvonták a figyelmemet erről a postról.


A blog fejlesztésével is sok munkám van mostanában, mert az az elvem, hogy sose szabad megragadni egy szinten. Az outfit postoknál már láthattátok, hogy minőségi fejlődés figyelhető meg, azzal hogy elkezdtük az együttműködést Évivel a fotósommal. Chaby (SmizeDivat) és Mariann (Cashmere in style) kiforrott stílusa nap mint nap inspirálja az összeállításaimat és sokszor hasznos tanácsokkal is ellátnak. :)
Karácsonyig még sok újdonság vár a Festy in style-ra, amiket hamarosan ti is láthattok. :)


Visszatérve a divat hétre, készítettem nektek fotókat a KTZ show-ról és a Burberry Live Screening-ről, hogy megpróbáljam visszaadni a hangulatát. Amikor belegondolok, hogy részese lehetek a világ legszínvonalasabb divateseményeinek, olyankor mindig libabőrös leszek... A mostani volt a negyedik fashion week-em, de még mindig felfoghatatlan számomra, hogy ez vele történik, és az álmaimat élhetem... Úgy örültem neki, hogy megmutathattam a barátnőmnek Iszak Esztinek is ezt a profi divatvilágot, ami tőle nem áll távol, mert tizen éves korában Milánóban és Japánban modellkedett. Anami is velünk tartott a második napon, így összeállt a csapat. :) Szeretném neki megköszönni a sok segítséget, hogy vendégül látott minket és nagyon finom ételeket készített nekünk. :)

Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr445539261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása