10.02. 2013

Sofitel - Limelight photo exhibition opening

festy.jpg

Juhász Klaudia (Sofitel PR and Marketing Manager), Festy

festy-iszak-eszti.jpg

Festy, Iszak Eszti

 

sofitel2.jpg2.jpg1.jpgsofitel.jpg

Rivaldafényben „Egyedi sorsok”

2013. szeptember 30-a és november 27-e között a Sofitel Budapest szállodában


A
nagysikerű londoni és brüsszeli bemutató után Budapestre érkezett a Limelight, a Sofitel új fénykép kiállítása, amelyet egy nagyszabású koktélparti keretein belül nyitottak meg szeptember 25-én. A bemutató olyan művészeket, zenészeket, politikusokat, vállalkozókat mutat be, akik nagy hatással voltak a világra az elmúlt években. Balzer Tímea, a Sofitel szálloda igazgatóhelyettes- asszonya nyitóbeszédében elmondta, hogy mint a francia elegancia világi nagykövete, a Sofitel szálloda büszkén vesz részt ilyen nagyszabású kulturális eseményekben. A kultúra a szállodalánc számára a kifejezés fontos eszköze, hiszen aktív részeseként egyfajta összeköttetést teremt a világ Sofitel szállodái között.

A Sofitel legújabb művészi együttműködése a párizsi Polka Galériával, amelyet Emeric Descroix képviselt az este folyamán, a Limelight, vagyis a Rivaldafény nevet kapta. Arra a kultúrfilmre utal, amely elindította Charlie Chaplin karrierjét Hollywoodban.
Ez egy
csodálatosan eklektikus képválogatás, mely által újraélhetjük a múlt egy-egy különleges pillanatát, egyedi sorsokat, színes egyéniségeket tekinthetünk meg ritka meghittségben. Többek között láthatjuk például a Beatlest egy piros ajtó mögül leskelődni; Picassot, ahogy kutyájával sétál; Mariah Carey-t ahogy saját konyhájában főz; David Hockney-t a stúdiójában; Barack Obamát a kampányában; Winston Churchillt; Charles de Gaullet; Carla Brunit; Mick Jaggert; Bill Gatest...

A kiállítás lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megtekinthessék olyan nagyszerű emberek fényképét, mint például Mick Jagger, Carla Bruni, John Lennon, Bill Gates, Jeff Koons, Brigette Bardot és Yves Saint Laurent. A kiállításra világhírű fényképészek három generációja szolgáltatja a képeket - Marc Riboud, Jean-Marie Périer, Sébastien Mick és Derek Hudson-, melyek jól illusztálják a különböző stílusok és korok radikális különbségeit.

A kiállításmegnyitó ezen stílusjegyek kavalkádját tükrözte. A képek megtekintése közben francia molekuláris desszertkülönlegességek és a SoInstyle koktél kényeztette a meghívottakat. Meglepetésekkel is bővelkedett az este, különösen a zenét illetően. A DJ mellett egy hegedűművész játszott, ezáltal megteremtve a tökéletes összhangot a modern és a klasszikus zene között és mindenki legnagyobb meglepetésére ezt a kellemes háttérzenét egy opera flashmob szakította félbe.

Ez a 35 képből álló kiállítás 2013 szeptember 30-tól november 27-ig díjmentesen tekinthető meg a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda halljában. 

 

Köszönöm Juhász Klaudiának a Sofitel PR és Marketing Manager-ének, hogy már másodjára vehetek részt ezen a színvonalas eseményen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr505547360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása