10.23. 2013

Outfit - Creative project #3

festy5s_3.jpg

festy1s_3.jpgfesty2s_3.jpgfesty3s_3.jpgfesty16s.jpgfesty11s_1.jpgfesty8s_2.jpgfesty7s_2.jpgfesty6s_3.jpgfesty9s_2.jpg

festy12sjpg.jpgfesty15s.jpgfesty14s.jpg

Photo: Burg Ákos
Make up: Kund Barbara (barbara.kund@gmail.com)

Outfit:
Top: Urban Outfitters
Skirt: Vintage
Sandal: Zara
Watch: Casio



A kis kreatív csapatunkkal Ákossal és Barbarával készített fotóinknak a végéhez értünk. Nagy szomorúságomra, mert sok boldog pillanatot okozott ezeknek a gyönyörű képeknek a megalkotása. Ezúttal bebizonyosodott számomra, ha valamit jól megtervezünk és profi módon végre hajtunk, akkor meghozza a gyümölcsét...

Nagy örömömre visszatért a nyár, és végre összerakhattam az egyik kedvenc szettemet. Még tavaly leltem rá erre az abroncsos tüllszoknyára az egyik turkálóban.  Már akkor a szemem előtt lebegett ezeknek a képeknek a hangulata. Utána hozzá válogattam pár régi cuccomat, így ez a különleges outfit mindössze csak 1200 Ft befektetésbe került.  
Puszi, Festy
 
 
We have the last photos taken by our little, creative team, Ákos and Barbara. It is quite sad as I have a lot of nice memories while shooting these pictures. It proved to me that if you plan something carefully and do it professionally, it will have a result...

Summer is back for my great pleasure and finally I could put together one of my favourite outfits. I came across this skirt last year in one of the second-hand shops. I could see the atmosphere of these pictures at that time already. Then, I picked some of my old pieces to create this extraordinary set which only cost a 1200-Ft investment. 
X x
Festy
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr565596042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarahConnor 2013.10.23. 20:04:47

Hihetetlenül unpraktikus lehet így fehérben, de rég szeretném kipróbálni.
süti beállítások módosítása