10.31. 2013

Outfit - Budapest

festy3.jpg

festy1.jpgfesty4.jpgfesty2.jpgfesty5.jpg

Photo by Eva Farkas Photography

Outfit:

Jacket: Mango
Top: Zara
Skirt: Vintage
Sunglasses: Vintage
Shoes: H&M
Cap: Magenta


Ennek a képsorozatnak az érdekessége, hogy csak pár perc állt rendelkezésünkre minden fotó elkészítésénél, mert elég gyorsan pirosra váltott a lámpa. Utána futás volt, mert jöttek az autók. :) Szeretem a kihívásokat, mert ezek mindig emlékezetessé teszik az outfitet. 

Ezúttal az ezüst és a farmer kombinációját próbáltam ki, mert a pár hete rá leltem erre a leárazott ezüst színű cipőre a H&M-ben és szerettem volna összeállítani vele egy 80-as évek szettet. 
Puszi, Festy

 

 

The interesting thing about this photo series is that we only had a few minutes to shoot each of the photographs because the lights turned red very quickly. Then we had to run as the cars were coming. :)  I am keen on challenges because they always make the outfits memorable. 


This time, I tried the combination of silver and denim, I found these discounted, silver trainers in H&M a few weeks ago and I wanted to compile an 80s set with it. 
X x
Festy

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr175607810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarolta Kávási · http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/ 2013.10.31. 20:37:28

nagyon jók lettek a képek, imádom! főleg az elsőt :)

Nick Leeson 2013.11.01. 11:04:08

Talán nem lett volna nagy baj, ha legalább 1 db tetőtől-talpig képet sikerül felrakni... De mindegy... A cipőn se igazán látszik, hogy ezüst. Egyébként tényleg vagány a cucc, és csaj a is szimpi.

Festy 2013.11.02. 11:47:16

@Sarolta Kávási: Kösziii, örülök, h tetszenek! :) Próbáltunk egy kicsi művészi irányt is belevinni az Évivel. :)
süti beállítások módosítása