11.20. 2013

L'ORÉAL beauty day

loreal6.jpg

loreal5.jpgloreal7.jpgloreal4.jpgloreal.jpgloreal2.jpgloreal3.jpg

Szerintem minden lány szereti ha foglalkoznak a haját. Ezért nagyon örültem, amikor a L'oréal meghívott hármunkat egy kényeztető szépségnapra. Oravecz Nóri és Pandarte már ismerték a termékeket és az erejüket, viszont nekem még minden újdonság volt a Kérastase termékcsaláddal kapcsolatban. A L'Oréal központjában összehívtak nekünk egy kis csoportot, a különböző területekkel foglalkozó szakemberekből, akik csodákat meséltek a legújabb fejlesztésekről. Hogyan lehet dúsítani a hajat, azzal hogy újra aktiválják a szunnyadó hajhagymákat vagy hogyan lehet megőrizni a hajszálak töredezett mentességét. 

Először hajdiagnózist végeztek rajtunk, és csak utána kezdték el a kezelést, amivel újra feltöltötték a hajszálainkat. Szerencsére egészséges a fejbőröm és a hajam is, annyit mutatott a készülék, hogy a hajam hosszúsága miatt a vége már nem olyan szép, így abból érdemes egy 5 centit vágatni. A relaxációs masszázs után megkaptuk a személyre szabott csoda pakolásokat, amik visszaállították a hajszálak felületét tökéletes simára. Ezáltal visszanyerte a hajam is az eredeti fényét.
Ez a nap is megerősített abban, amit eddig gondoltam az egészséges hajról: elsősorban nagyon fontos a megfelelő táplálkozás és életmód, mert a hajszálainkban minden  lerakódik, amit beviszünk a szervezetünkbe. Másodsorban meg a megfelelő kezelés.
Ezúton szeretném megköszönni a L'Oréal csapatának ezt a nagyon hasznos és csodálatos szépségnapot! :)
Puszi, Festy 
 

Kérastase szalonok:
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr265646516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása