11.25. 2013

Outfit - Szentendre


festy5s_1.jpg

festy1_3.jpgfesty6_3.jpgfesty4_2.jpgfesty3_3.jpgfesty2_3.jpgfesty7_2.jpgfesty8s.jpgfesty9_1.jpgfesty10_1.jpgfesty11_1.jpg

Photo: Burg Ákos
Makeup: Kund Barbara (barbara.kund@gmail.com)


Outfit:
Coat: Zara
Crop top: Primark
Bag: Marks and Spencer
Necklace: H&M
Shoes: Zara
Sunglasses: vintage


Megint összeállt a kis csapat Barbival és Ákossal egy rövidebb szünet után. :) Be kell vallanom nektek, hogy én miattam kerültek fel egy kicsit késve ezek az outfit képek a blogra. Amikor a fotók készültek, akkor még szerencsére nem volt ilyen hideg mint most. Mindig is szerettem sétálgatni Szentendre hangulatos utcáin, így jött az ötlet, hogy most oda menjünk ki fotózni. Az outfit postjaimban mindig arra törekszem, hogy ne csak minél több szettet mutassak be nektek, hanem szép helyszíneket is. :)

Ezúttal az elegáns üzletasszonyos stílust kombináltam egy vagány crop toppal és vintage szemüveggel. Néha jó egy kicsit kimozdulni a hétköznapi dolgokból és játszani a stílusok keverésével. 
Ma nem túl sok időt töltöttem a gépem előtt, mert megbeszélésekre rohangáltam. A közeljövőben több projekt is várható, és együttműködések más bloggerekkel. Már teljes izgalomban vagyok miattuk… :)  
Puszi, Festy


Our little team got together again with Barbi and Ákos after a short break. :)
I have to admit that it is my mistake that the pictures always appear on the blog with a little delay. When these photos were taken, it wasn't as cold as now. I always loved walking on Szentendre's pleasant streets so we got the idea to do the shooting there. I always try to show you nice places, too, besides the outfits in my posts. :)
This time, I combined the elegant businesswoman style with an extravagant crop top and vintage glasses. It is nice sometimes to leave our everyday life behind and mix different styles. 
I didn't spend too much time in front of my computer today as I had several meetings. 
More projects are expected in the near future and collaborations with other bloggers. I am really excited about them... :)
X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr255656865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása