12.05. 2013

Windows StílShow

lakatos_mark_windows_stilshow (1).jpg

happy_hawaii_tour_windows_stilshow (1).jpgimage003.jpgimage001.jpgwindows_stilshow_20131202 (11).jpgwindows_stilshow_20131202 (9).jpg

lakatos márk.jpg

Hétfőn abban az élményben lehetett részem, hogy az idei év legszínvonalasabb divat eseményén ott lehettem. Chabyval már beszéltük a divatbemutató előtt is, hogy úgy érezzük, érdemes lesz elmenni rá. Végül be is igazolódtak az elvárásaink, mert csak ámulva néztük a profi technikával megfűszerezett bemutatót. Minden egyben volt, és a modellek, a ruhák, a fények, a hangtechnika teljes összhangban jelent meg a nézők előtt. Legutóbb hasonló érzésem a nemzetközi fashion week-eken volt. Örülök, hogy most már itthon is átélhettünk ilyet.

 

Itt olvashattok egy kis információt az eseményről:

„A divat egyre újabb technológiákat kutat, a technológia pedig egyre divatosabb, ráadásul a design, a stílus mindkét területen óriási szerepet játszik” – mondta el Lakatos Márk a Windows StílShow-n. A hétfői eseményen az ország fiatal divattervező-kiválóságai mutatták be a technológia világára szabott ruhakollekcióikat, emellett neves szakértők pszichológiai, szociológiai, formatervezői szemszögből járták körbe az ember, a stílus és az okoskütyük világának kapcsolatát. 

A férfiak nagyobb figyelmet fordítanak tárgyi környezetük stílusosságára, mint a nők, derül ki az NLC és a Microsoft közös kutatásából. Sokunk szerint jól kifejezi személyiségünket az általunk használt IT kütyük: az eszközeinket felöltöztetjük, és azok is öltöztetnek minket, ráadásul a virtuális teret pont úgy „lakjuk be”, akár lakásunkat. Ennek köszönhetően az okoskészülékek már a divat világában is meghatározó szerepet játszanak.



I had the opportunity on Monday to participate in the most prestigious fashion event of the year. We had talked about it with Chaby before the fashion show that it would be worth going there. Finally, our expectations were right, we were amazed at the professional show. Everything was perfect, the models, clothes, lights and sounds were all in harmony in front of the spectators. The last time I had this feeling was in an international fashion week. I am glad that we can experience it in Hungary, too. 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr435676283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása