12.11. 2013

Outfit - Budapest

festy1_1.jpg





festy2_1.jpgfesty3_1.jpgfesty5_1.jpgfesty4.jpgfesty6_1.jpgfesty7_1.jpgfesty8_1.jpgfesty9_1.jpg

Photo by Gregus Máté


Outfit:
Jacket: H&M
Top: Magenta  (Arena Pláza)
Skirt: Vintage
Shoes: Zara
Bag: polkadot.hu


Barátnőmmel Esztivel egész délután szorgoskodtunk, ő előszítette a karácsonyi játékának a sorsolását, én közben postolgattam. Már csak Emese és PandArte hiányzik a bandából, de még ők is befuthatnak, miután végeztek a munkájukkal. Szeretem az ilyen csajos estéket, amikor sokat nevetünk, és közben rendelünk valami finomságot vacsira. Mondjuk ma sushi kimarad, mert nem sokára sietnem kell egy eseményre...

A mostani szettemet tudatosan világos színekből állítottam össze, mert ahogyan bejött a tél mindenki szereti elővenni a kedvenc fekete kabátját. 
Ezt a kis cuki Vintage táskát nagyon köszönöm a polkadot.hu-nak, akik szintén Dunaújvárosiak és a tulajdonosa még az óvodában a csoporttársam volt. :)

Puszi, Festy


We were busy working all afternoon with my friend, Eszti. She was preparing the draw for her Christmas game and i was posting some articles. Only Emese and PandArte are missing from the group but they can arrive anytime, too, after they have finished work. I like these girl nights when we laugh a lot and order some nice meal for dinner. This time, I will miss out on sushi as I am going to an event tonight soon...
My outfit is compiled of light colours intentionally because in winter everybody likes putting on their black coats. 
Thank you, polkadot.hu, for this cute Vintage bag. They are also from my hometown, Dunaujvaros and the owner used to be my kindergarten mate. :)
X x
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr525686353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása