12.21. 2013

Outfit - Budapest

 

festy1_2.jpg

 

festy2_2.jpgfesty9_2.jpgfesty4_1.jpgfesty3_2.jpgfesty8_2.jpgfesty7_2.jpgfesty6_2.jpgfesty5_2.jpg

Photo by Gregus Máté


Outfit:
Sweater: H&M
Shorts: Urban Outfitters
Cap: H&M
Pumps: Zara
Necklace: Zara
Bag: Prada


A vasárnapi Xmas Blogger Shopping Day után kicsit megkönnyebbültem, mert a szervezés miatt sokat izgultam, hogy jól sikerüljön az egész, és minden rendben lemenjen. Szerencsére ezúttal is egy szuper esemény kerekedett ki belőle, és jó volt megint találkozni veletek és bloggerekkel… :) Ilyenkor ez annyi energiát ad nekem, hogy sokáig tudok belőle táplálkozni.

A héten már próbáltam hangolódni a karácsonyra, és többször is kisétáltam a Vörösmarty téren lévő a karácsonyi vásárba. Az újévi fogadalmaim között elő helyen szerepel a mozgás, így Nórival elkezdtünk járni edzeni a Marriott Hotel edzőtermébe a World Classba, ami egy jól felszerelt, kisebb családias légkörű hely. Sokszor jól esik a nap végén futni félóra-órát és közben egy kicsit kikapcsolni… Az egészséges táplálkozást már az ősszel elkezdtem és azóta mindennap otthon megiszok egy pohár gyümölcs turmixot. Ha törődünk a testünkkel és csak egy kicsit odafigyelünk rá, akkor azt több év múlva meg fogja hálálni. És később örülni fogunk neki, hogy fiatal korunkban nem használtuk el…
A mai szettemre rátérve kicsit engem is magával ragadott a tél hangulata, így mostanában szürkés-feketés ruhákhoz volt kedvem… Ígérem nem fogok egész télre befeketülni! :) Hiányoznak a rövidnadrágok és a jó idő… ezért bele is csempésztem ebbe az összeállításba az egyik kedvenc gatyómat. :)
Puszi, Festy

 

I got a little relieved after Sunday's Xmas Blogger Shopping Day, I was really excited about the organization, I wanted it to be successful and smooth. Fortunately, it was a fantastic event again, it was nice to meet you again and the bloggers... :) It gives me so much energy that I can use if for a long time now. I tried to get into the Christmas mood already this week and I often visited the Christmas market on Vörösmarty Square. Exercise is my first new year resolution so we started to go to trainings to World Class, the gym of Marriott Hotel. It is a well-equipped but smaller and familiar place. It is good to wind out and run 30-60 minutes after work... I had already started to eat healthily in autumn and I have been drinking a fruit turmix every day since then. If we look after our body and pay at least a little attention to it, we will be in a better condition years later and we will be glad that we hadn't neglected it when we were young. 

Turning to my outfit today, the winter atmosphere has caught me a bit, too so I have been wearing grey and black clothes recently... I promise I won't be black all winter! :)
I am missing shorts and the good weather... therefore I put one of my favourite pants into this set. :)

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr415703657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

samot 2013.12.24. 08:53:03

Mi ez? Prada reklàm?

j311 2013.12.24. 10:45:38

@samot: Lehetne az is, de:
Sweater: H&M
Shorts: Urban Outfitters
Cap: H&M
Pumps: Zara
Necklace: Zara
Bag: Prada

Egyetlen Prada táska szerepel a képeken.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Egyébként mitől szexi?

efi 2013.12.24. 16:37:07

A mai napig nem tudom elképzelni a reggeli logikai levezetés hogyan néz ki:
nos, mi is van, ma? December, tél, 5 fok (8 fok, 0 fok, -3 fok, havas eső, szél, felhős, jeges). Mit is kéne ilyenkor felvennem? Megvan! Sortot.
(Minősített esete: nagykabát alá sortot.)
süti beállítások módosítása