01.08. 2014

Desire fashion photography exhibition

festy1s.jpg




_DSC4939.jpg_DSC4933.jpg_DSC4951.jpg_DSC4958.jpg_DSC4947.jpg_DSC4946.jpg

Enyedi Attila

DSC_6820.jpgDSC_6887.jpgDSC_6885.jpg
Rézsó Gergő

Szombat este az a nagy megtiszteltetés ért, hogy egy megnyitó beszédet tarthattama Bálnában. Nagyon izgultam előtte, mert ez volt az első divattal kapcsolatos beszédem közönség előtt. Korábban már adtam előadásokat az egyetem keretén belül és a Térképészeti Világkonferencián Párizsban, viszont ott a kutatási témámról kellett beszélnem, amivel éjjel-nappal foglalkoztam. Nagy kihívás volt olyanról beszélni, amire csak rövid idő állt rendelkezésemre, hogy betekintsek. Izgalmas volt új területet megismerni, mint a divatfotózás világa...

Peruzzi Boglár álmodta meg ezt a fantasztikus kiállítást, hogy öszefogjon 8 fiatal tehetséges divatfotóst. Üzenni is szeretnének ezzel a kezdeményezéssel, hogy itthon is egyre nagyobb ütemben fejlődik a divat és a hozzátartozó ágak. 
A Vágy címet kapta a kiállítás, mert a divatfotók mindig egy idealizált szoborszerű modelleket ábrázolnak, amikre sokan vágyakoznak. A képeket bárki szabadon megtekintheti a Bálnában a legfelső emeleten. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert gyönyörű alkotásokat láthatunk. 
A fiatal tehetségekről se feledkezzünk meg:

Deák Eve, Peruzzi Boglár, Tóth Kristóf, Jámbor Zsófia, Erdős Áron, Krebsz Áron, Gáspár Milán. Schindl Gabriella.

A divatfotó kiállítás megtekinthető január 31-ig.
Puszi, Festy

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr485747481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bunny Munro 2014.01.10. 12:03:54

hát, minden tiszteletem a próbálkozóknak, de azért valljuk meg, eléggé semmilyen azért ez a kiállítás, olyan Quelle-katalógus jellegű - ennél sokkal, de sokkal izgalmasabb divatfotók készültek már akár 60 éve is
süti beállítások módosítása