01.26. 2014

Outfit - Budapest

festy4_1.jpg

festy1_2.jpgfesty6_1.jpgfesty5_2.jpgfesty2_2.jpgfesty3_2.jpgfesty8_2.jpgfesty7_2.jpg

Photo by Gregus Máté

Outfit:
Sweater: SKIP N' WHISTLE
Jeans: Zara
Denim shirt: H&M
Ankle boots: Mango
bracelet: Látomás
Cap: Magenta



Sajnos a hétvégére megérkeztek a mínuszok, így a mai összeállításom egy kicsit lengének tűnhet. Amikor fotóztunk, akkor még legalább 15 fokkal több volt, és azt hittük, hogy ebben az évben már kimarad tél. A mostani időjárást nem nagyon tudom lekövetni, sokszor még aznap reggel se sikerül eltalálnom a megfelelő öltözetet. Egyszer túl sok mindent veszek fel másszor meg fázom…. Remélem, minél hamarabb eljön a tavasz és már nem kell ezzel foglalkozni… :)

Puszi, Festy

 

Unfortunately minus degrees have arrived so my outfit can seem a little light. When we took these photos, it was still at least about 15 degrees warmer and we thought we could skip winter this year. I can't really follow the weather nowadays, sometimes I can't even choose the right wear in the morning. Once I put on too many clothes, other times I am cold... I hope spring is coming soon and we don't have to think about it anymore... :)
X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr55783525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása