01.31. 2014

Magenta 2014 S/S new collection

magenta_2014s_3_w.jpg

magenta_2014s_5.jpgmagenta_2014s_1_w.jpg

Megjelent a 2014-es tavaszi Magenta kollekció

 A lendületesség és a sokszínűség írják le legjobban a Magenta idei tavaszi kollekcióját.A modern, 3 dimenziós szövetek valamint a finom, puha kötött textíliák találkozása dinamikus hatást kölcsönöz. A különleges, merev anyagok letisztult formákkal párosítva harmonikus, és tökéletes összképet alkotnak.„A legújabb trendeket szem előtt tartva a bővebb „A” vonalú fazonok előtérbe kerülnek, ugyanakkor - mint minden szezonban - a kollekciót végigkíséri a nőies, szexi vonal.A tavaszi színek vidám játéka melegséget, jókedvet kölcsönöznek. Fő színekként a limone, a púder, a neon korál és a gipsz jelennek meg.” - mondta Dankó Ágnes a kollekciója megálmodója és tervezője!

A nemzetközi trendeknek megfelelően a képekben megjelenik a vintage hangulat, ez tükröződik a kampányfotókon is.
„A hátteret képező múlt század eleji pinceajtót, szekéroldalt és bútordarabokat egy vidéki antikváriumban szereztük be, majd egy asztalos hetekig dolgozott rajta, míg elérte végső formáját, hogy aztán díszletet építhessünk belőle, ami egy teljes napjába telt a stábnak. A kora reggeli fotózásra mire megérkezett a stáb, a frissen vágott Holland tulipánok is megérkeztek, hogy tökéletes kiegészítői legyenek a ruháknak.” – egészítette ki Dankó Dániel, a cég marketing vezetője.


Kreditek: Fotóprodukció: Tartott Roland és Dankó Dani, Fotó: Baksa Norbert, Modell: Flóra_Visage, Smink: Vörös Reni, Haj: Marosi Béci, Werk: Siklósi Zoltán, Styling: Császár Enikő és Vimola Vid Károly, Díszlet: Fogarasi Dorisz

www.mgnt.hu

www.facebook.com/magenta.mgnt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr845790901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása