02.02. 2014

Put together your S.T.A.M.P.S. watch!

stamps3.jpg


stamps1.jpgstamps2.jpg

Photo by Gregus Máté


Rakd össze saját magad az órádat! 

Hozzánk is el ért a láz, hogy egyedi óránk lehessen, amit saját magunknak állítunk össze. Készítettem egy interjút a magyarországi forgalmazókkal, hogy többet meg tudhassunk ezekről a különleges órákról.




Milyen régi márka a S.T.A.M.P.S. és mióta kapható itthon?

1996-ban két német úriember készítette el az első terveket a Swatch alapítójának szárnyai alatt. 97-ben készült el az első kollekció és azóta is évente kétszer frissítik a termékskálát az aktuális divattrendeknek megfelelően.

Mi 2012 óta foglalkozunk a S.T.A.M.P.S. termékekkel, 2013 óta mint kizárólagos hazai forgalmazó.

Ma már az ország számos pontján megtalálhatóak vagyunk és folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre több helyen legyen elérhető a márka. Az aktuális üzletlistát a www.stampshungary.hu oldalon találjátok meg.

 

Milyen országokban van még jelen a S.T.A.M.P.S. és honnan származik?

Az elmúlt 18 évben folyamatosan fejlődött a cég, ennek köszönhetően ma már minden kontinensen meg lehet vásárolni. A legerősebb piac továbbra is Európa, de például Ázsia nagyon dinamikusan fejlődik – mondhatni imádják az ottani emberek (is) a sokszínűsége, variálhatósága miatt.

A brand maga Németországból származik, valamint a design is, de vannak együttműködések pl. olasz tervezőkkel.

Az óraszerkezetet a Seiko leányvállalata szállítja, a gyártás pedig Csehországban történik.

 

Hogyan jött az ötlet, hogy ezeket a különleges órákat forgalmazzátok?

Lehet azt mondani, hogy szerelem volt első látásra. :) Mindketten rajongunk az egyedi és kreatív termékekért és úgy gondolom, hogyha valamire ráillik ez a két jelző, akkor az a S.T.A.M.P.S.

Vannak hasonló termékek a hazai piacon, de azt a sokszínűséget, amit ez a márka képvisel, egyik sem tudja felmutatni.

 

Miért szeretik vevők?

Elsősorban a variálhatóságot emelném ki. Közel 250 féle óralapunk és 80 szíjunk/karkötőnk van, melyek teljesen csereszabatosak egymással, azaz egyetlen kattintással felhelyezhető az óralap a szíjra.

Azt hiszem nem kell magyaráznom mennyire fontos a hölgyeknek, hogy mindig minden mindennel passzoljon...pl.cipő, őv, táska...és ebbe beletartozik az óra is.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a S.T.A.M.P.S. termékek elsősorban divatkiegészítők. Az, hogy mutatja is az időt, az már az extra:)

Ahogy az előbb már említettem évente kétszer frissül a kollekció, teljesen úgyanúgy, mint más divattermékek esetében, azaz nekünk is van őszi/téli és tavaszi/nyári kollekciónk. Nagyon komoly háttérmunka folyik, hogy az új óralapokés szíjak mindig igazodjanak az aktuális divatrendekhez. Épp most jön ki az új tavaszi/nyári kollekció, márciusban már ezek is elérhetőek lesznek az üzletekben.

 

Mivel másabb, mint egy átlagos óra?

Szinte mindenben. :) Itt külön-külön tudod megvásárolni az óralapot és a szíjat, tehát nem egy kész design-t kapsz, hanem Te állíthatod össze a saját izlésednek megfelelően. Éppen ezért nem valószínű, hogy szembe fog veled jönni az utcán az „ikertestvére”. Többektől hallottuk már vissza (és ez saját tapasztalat is), hogy vonzza a tekintetet. Ha egy S.T.A.M.P.S. órát viselsz, 5 percen belül a beszélgetőpartnered meg fogja kérdeni, hogy mi az...

A kollekció bővítése is egyszerűbb, nem kell egy új órát venned, elegendő egy új szíj, vagy új óralap beszerzése és máris variálhatod a meglévő darabokkal.

Összefoglalva, ha egy teljesen egyedi és trendi kiegészítőt szeretnél, akkor a S.T.A.M.P.S. a Te márkád:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr55794523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása