02.06. 2014

Werk photos of Horváth Éva

horvath-eva.jpg

éva1-bw-s.jpgevi1 2.jpgevi4.jpgevi1.jpgeva8s.jpgeva9s.jpg

Photo by Festy
Model: Horváth Éva
Dress: Süel
Make up: MAC


A Süel street style fotózásán lőttem pár werk fotót a készületekről. Először a  MAC üzletébe kezdtünk, ahol Évának gyönyörű sminket varázsoltak, amiben csak úgy tündökölt. Utána megkerestük az ideális helyszínt, hogy összhang legyen a szettek és a környezet között. Évával nagyon könnyű volt együtt dolgozni, mert egyszerre egy profi modell és egy kedves vidám lány ismerhettem meg benne. Így nem volt nehéz a VIASAT3 műsorvezetőjéről szép képeket alkotni.

Puszi, Festy

I took a few werk photos of the preparations during the Süel street style shooting. We started at the MAC store where Éva got a beautiful make-up, she was shining in it. Then, we found the ideal place which harmonized the outfit. It was very easy to work with Éva because she is a professional model and a very kind and cheerful girl at the same time. So it was not difficult to take nice photos of the Viasat 3 presenter. 
X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr455801610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása