02.23. 2014

Beauty - Sea Skincare

sumatra2.jpg

sumatra6.jpg
sumatra8.jpgsumatra3.jpgsumatra1.jpgsumatra4.jpgholttengeri.jpg


Ma délelőttre egy kis beauty poszttal készültem nektek, mert megint kaptam pár terméket, amit tesztelhetek. A Health & Beauty Holt-tengeri Kozmetikumok tengeri ásványokat tartalmaznak. Szeretem a tenger jótékony hatását. Nyaraláskor mindig szép lesz a bőröm a tengervíztől és a napsugártól. Próbálok minél több időt a víz alatt tölteni, hogy jobban érvényesüljön a tengeri só hatása. Remélem, ezek az ápolók becsempésznek egy kis tengerparti hangulatot a fürdőszobámba. Az arclemosó a kedvencem, mert összehúzza a pórusokat a bőrömön és szépen letisztítja a nap végére rárakódott szennyeződéseket. 


A bejegyzésemben még láthatjátok pár kedvenc tengerparti képemet, amelyek egy lakatlan szigeten készültek Szumátra mellett… Ha van egy kis időm, szeretek fotókat nézegetni és visszarepülni az időben és újraélni a legszebb pillanatokat...

Ti már próbáltátok ezeket a termékeket?

Puszi, Festy

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr405827853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A biztos utas 2014.02.26. 16:04:26

A napot és a tengert használom minden nap. Valóban működik, jobb lesz az ember bőre, de a táplálkozás is fontos, a zsíros-olajos kaják a legtisztább helyen, napozás mellett is negatívan befolyásolják a bőr minőségét.
süti beállítások módosítása