Photo by Magyarosi Csaba (Egy nap a városban)
Ma a Nobuban egy különleges gasztró élményben volt részünk pár bloggerrel együtt. Milánóból az Armani Nobuból érkeztek Antonio D'Angelo és Takashi Nishimura, világhírű séfek. Három napig különleges menüsorokat készítenek a hazai gasztro fanatikusoknak. Egy régi vágyam vált valóra, végre megkóstolhattam a világ egyik legjobb marhahúsát a Wagyu-t. Ezeket a marhákat japánban különleges körülmények között tenyésztik, hogy minőségi húsuk legyen. Tényleg isteni finom volt, szinte szét omlott a szájban...
A mai menüsorban a japán és az olasz konyha fúzióját élvezhettük:
Tengeri sügér sashimi bottargával
Bébispenót saláta parmezánnalRészletek a Fcebookon:
Puszi, Festy
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.