04.15. 2014

PHAIDRA SS2014

2.jpg


1.jpg3.jpg4.jpg5.jpg
Photo: Gergo Pejko
Make-up, hair: Csilla Kiss
Model: Soraya - Art Models
Swimwear: Viktoria Tisza

A PHAIDRA márka az utóbbi időben megjelent a British Vogue-ban, a brit Glamour-ban, időközben megkeresést kapott a Condé Nast Traveller, luxus utazási magazintól is. Most pedig új kollekcióval jelentkezik.


Tudnivalók az SS2014 kollekcióról


Az új kollekció továbbviszi az előző évi NILE kollekció sportosan elegáns, kicsit merészebb gondolatiságát. A WATERPROOF elnevezés az anyaghasználatban érződik, a víztiszta PVC fóliából készült vízlepergető kiegészítők, pántok, valamint a lakkos és hologrammos felületkezelt anyagok, amelyeknél a pontokban felvitt különleges felületeken tapad meg a víz. Ugyanakkor fontos, hogy a darabok nem vízzáróak, hiszen a pontok között a fürdőruha anyaga lélegzik. Fazonokban továbbra is dominánsak az egyrészes darabok, amelyek éppúgy hordhatók body-ként, mint fürdőruhaként. Megtalálható egy-egy klasszikusabb darab is, ugyanakkor az anyaghasználat és a kiegészítők, valamint a többi darab sportos megoldásai inkább egy futurisztikus kollekció élményét adják. A darabok nagy része derékon hangsúlyozott, így a szélesebb csípőjűeknek, vagy a kicsit teltebbeknek is előnyösek lehetnek. A korábban főként kosaras fazonok helyett most több olyan darab is elérhető, amelyekben nincsen merevítő és szivacs.

A materiális sík mellett nem marad el a filozófiai mondanivaló sem, a kollekció arra az ellentmondásra hívja fel a figyelmet, ahol a fürdőruhás Én, egyben a személyiség, a víz pedig lehet az emberi kapcsolatok, a kihívások, vagy az élet egészének szimbóluma. Ezt nem részletezve, de ehhez igazodóan találhatók meg nyitottabb, zártabb fazonok is, amelyek mind mást jelképeznek.

A kollekció hamarosan elérhető lesz a belvárosi designer üzletekben így a WonderLAB-ben, a The GardenStudio-ban, a ONE Fashion Retail&Agency-ben, valamint április 30-án megnyit a PHAIDRA Showroom, 1092 Budapest, Ferenc krt. 2-4. 3/19. szám alatt, amennyiben szeretnétek ott lenni az eseményhez itt tudtok csatlakozni, illetve regisztrálni az info@phaidra.hu e-mail címen lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr476039636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása