04.24. 2014

Grils weekend with PandArte

festy3_2.jpg


festy11_1.jpgfesty8 másolat.jpgfesty5_1.jpgfesty9_2.jpgfesty4_2.jpgfesty10_1.jpgfesty12_1.jpgfesty1.jpgPhoto by Gregus Máté
Helyszín: Dorothea Kávézó


Szerintem mindenkinek van legalább egy gyerekkori barátnője, akivel hasonló dolgok után érdeklődnek és órákat el tudnak beszélgetni. Dórival, a 
PandArte blog írójával még Dunaújvárosban, a gimnáziumban ismertük meg egymást. Utána az egyetem alatt folytatódott a barátságunk, még együtt is laktunk. Amikor elkezdtem írni a blogomat mindig bíztattam, hogy ő is vágjon bele, hogy közösen tudjunk kitalálni kreatív projekteket. 

Szabadidőnket is sokszor együtt töltjük, szeretünk shoppingolni és kirándulni. Mindkettőnknek más a stílusa, így nem volt még gond abból, hogy kinek melyik ruhák tetszenek az üzletekben. Dóri szereti a kényelmesebb pamut anyagokat, amíg én többször bevállalom a nőiesebb szetteket. Fontos, hogy mindenki külön egyéniség legyen az öltözködésben is. Általában tizenéves korunkban hajlamosak vagyunk ugyanazokat a darabokat megvenni, mint a barátnőink. Viszont később, ahogy alakul a személyiségünk, úgy találunk rá a saját ízlésvilágunkra.

Szeretem a tavaszt, mert ilyenkor egyre többször mozdulunk ki közösen is. Ezúttal Szentendrére mentünk ki Dórival, hogy eltöltsünk egy csajos napot. Mindketten egy nőies tavaszi szettet választottunk. Amikor beköszönt a jó idő, akkor végre el lehet hagyni a nadrágokat, és elő tudjuk venni a ruhákat és a szoknyákat.

Ti is szoktatok figyelni arra a barátnőitekkel, hogy mindenkinek megmaradjon a saját stílusa?

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr976082763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása