05.07. 2014

The new Cruciani Collection - Blogger day

13.jpg

12.jpg11.jpg6_1.jpg
14.jpg10.jpg1_1.jpg7.jpg9.jpg8.jpg2_1.jpg5_1.jpg


Pár hete posztoltam a Facebookon és az Instagramon, hogy egy különleges eseményre voltam hivatalos néhány bloggerrel, ami a Cruciani blogger day-je volt. Mindenki totálisan feldobva érkezett a bemutatóra, mert egy cuki mini Vespa járgánnyal jöttek értünk, és végig suhantunk a kis tuk-tukkal a városon... Végül megérkeztünk a helyszínre, ahol már a többiek vártak minket. 

A milánói származású Crucianihoz hűen, olaszos hangulatban telt az egész nap. Bemutatták nekünk a legújabb kollekciót, amiben szerepel a mindenki kedvence, a Pop Dog karkötők. Majd egy kreatív játék keretén belül mindenki választhatott az egyéniségéhez és a hangulatához illő karkötőket. A neon színekre koncentráltam, mert jön a nyár és szuperül fognak mutatni a tengerparton a fürdőruháimhoz . :)
Számomra újdonság volt, hogy a kollekcióba nem csak a csipke karkötők tartoznak, hanem, szép elegáns bőr táskák, pénztárcák és selyem kendők is. 
Puszi, Festy


A few weeks ago, I posted it on Facebook and Instagram that with a few bloggers, we were invited to a special event, which was the Cruciani blogger day. Everybody arrived at the show totally excited because we were picked up by a cute mini Vespa and went through the city... Finally we arrived at the venue where the other were waiting for us. 
The whole day passed in an Italian atmosphere, expected from Cruciani who is originally from Milan. They showed us the latest collection which has everybody's favourite, the balloon dog bracelets. Then as part of a game everyone could choose a suitable bracelet for their personality and mood. I was focusing on neon colours because summer is here and they will look nice with my bikinis on the beach. :)
It was a new thing for me that there were nice, elegant leather bags, purses and silk shawls in the collection apart from the usual lace bracelets. 
X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr736103665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása