05.19. 2014

Must have piece of the summer: the white ripped jeans

festy1s_5.jpg



festy5s_3.jpgfesty6s_3.jpgfesty7s_3.jpgfesty9s.jpgfesty3s_4.jpg
Fotó: Gregus Máté

Outfit
Sweater: GAP
Jeans: Zara
Bag: Prada
Heels: Manolo Blahnik

Mostanában teljesen eluralkodott rajtam egy új mánia: beszippantott a szaggatott farmerek világa. Már arra a szintre jutottam, hogy magam el is készítem őket. Outletben vagy turkálóban beszerzem a nadrágokat, amelyeket különböző módon kivágok és megszaggatok. Inspirációt a külföldi bloggerektől merítek, és megpróbálom magam hasonlóan elkészíteni, mint ahogyan a képeken látom.

Ezt a fehér farmeremet nagyon megszerettem. Előnye, hogy többféle stílus alapvető darabja is lehet. Ha laza napom van, felkapok hozzá egy szandált vagy egy tornacipőt. Viszont magas sarkúval is nagyon vagány tud lenni... Csak bíztatni tudok mindenkit, hogy bátran kísérletezzetek a stílusok keverésével, bele fogtok jönni! :)

Ti is beszereztétek már a nyár kötelező darabját a fehér szaggatott farmert?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr796180417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása