06.02. 2014

Nemsokára jön a SOUND

9302848.jpg

9303634.jpg9302862.jpg9303420.jpg

Újabb jeles névsorral jelentkezik a MasterCard Balaton Sound, köztük a többszörös világelső DJ, Armin van Buuren, a kirobbanó formában lévő DJ-páros, Dimitri Vegas & Like Mike vagy az ausztrál slágergyáros duo, a Nervo. Hernan Cattaneo és Nick Warren egyszerre lépnek a Sound Nagyszínpadára, de a sor még nem teljes: jön Datsik, a Clean Bandit, Dj settel érkezik Feed Me és a bérletesek örömére a “bemelegítő”, nulladik napra érkezik a Hardrock Sofa. Továbbá a Bassjackers, a Sigma, Scarlett Etienne, a Warieka és a HVOB formáció is ott van a most bejelentettek listáján. 

 

A MasterCard Balaton Sound, a nyár egyik legjobban várt fesztiválja. Az új nevek mellett az is kiderült, hogy lesz egy kis átrendeződés is a Soundon. Új helyre költözik a Nagyszínpad illetve a többi fő programhelyszín is elmozdul. A szervezők úgy számolnak, hogy a fesztivál területe 20-30%- kal bővül és ehhez új kempinterületek kialakításával emelik a sátorhelyek számát. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr96393143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása