06.09. 2014

Blogger of Cruciani - Italian mood

festy5s_1.jpg

festy1s_1.jpgfesty2s_1.jpgfesty8s_1.jpgfesty7s_1.jpgfesty5s másolat.jpg

festy4s.jpgfesty9s_1.jpgfesty10s_1.jpg

Photo: Gregus Máté 
Scooter: Vespa




Mostanában többször láthattátok rajtam a Cruciani színes karkötőit, mert 2 hónapja együttműködök az olasz márkával. Tavaly nyáron hozzánk is elért a csipkekarkötő őrület Milánóból. Egy nagy múltú csipkekészítő család találta ki ezeket divatos karkötőket, és mára már az egész világon árulják őket.  Igazi strand viselet, jól mutatnak a neon színek a barna bőrön és hamar megszárad a kezünkön. Nem is kell ennél több, hogy mindenki elsőre beleszeressen! :) Ami még különlegessé teszi, hogy minden karkötő külön jelentéssel bír, így mindenki megtalálja a lelkiállapotához illőt.  Amíg nem kerültem közel a brandhez, addig nem is tudtam, hogy készítenek minőségi bőrtáskákat, pénztárcákat és selyemsálakat is.
Pár hete készítettünk egy olaszos hangulatú fotósorozatot, ami megjelent a Marie Claireben is. Nagyon élveztem az egész napot, mert gondolatban elrepített egy olasz kisváros mediterrán utcáira. Izgalommal tölt el egy újabb projekt megvalósítása. Tehát így születtek ezek a vidám képek. 
Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr446278707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása