06.16. 2014

#metaxasun – Keressük Budapest legjobb naplemente-néző helyét!

Budapest-v2.jpg

sunset-margit-bridge.jpgGIRL 5 STARS CLOSE UP low.jpgBEACH PARTY 5 STARS low.jpg

 

Indul a Metaxa nyári játéka! Végre itt a nyár, és a kellemesen meleg estéket újra a szabad ég alatt tölthetjük. Budapest ebből a szempontból ideális nagyváros: sokszínű, hangulatos szórakozóhelyeinek nagy része a nyári hónapokban nyitott terasszal vár, de utánozhatatlan hangulata van a rakpartoknak, szigetegnek, gátaknak és parkoknak is. Sajátos életérzés, amikor a lemenő nap fényében a város lüktetését hallgatva barátaink társaságát élvezzük, amihez jól esik egy hűsítő, jeges ital. Most a Metaxa megkeresi Neked a legjobb naplemente-néző helyet Budapesten, ahol július 29-én egy Sunset Partyval ünnepli rajongóival együtt a napnyugtát. Szavazz Te is!

 

Metaxa Sunset Party / Budapest

A közkedvelt görög italkülönlegesség egyet jelent a napsütéssel: az előállításához felhasznált szőlőszemeket nagyjából 2000 órányi simogató napfény érleli. Erre emlékeztet csillogó, sötétarany színe – ezért is igazán stílszerű a naplementében, kellemes zene mellett fogyasztani. Ha fontos számodra a társaság és jól ismered Budapest „kiülős" helyeit, tetőteraszait vagy éppen titkos folyóparti részeit, ha szívesen játszanál velünk és buliznál a Metaxával, segíts megtalálni a Metaxa Sunset Party helyszínét!

A Metaxa játékához nem kell mást tenned, csak készíteni egy fényképet arról a helyről, ahonnan Számodra a legszebb a naplemente Budapesten, majd megosztani a fotódat Facebook-on vagy Instagramon a #metaxasun címkével. A Metaxa a legjobb fotókat közzéteszi saját oldalain (https://www.facebook.com/pages/Metaxa-Sun/ és http://instagram.com/metaxa_sun/ ).

     A legtöbb szavazatot kapott (legtöbb feltöltött fotós feltöltést kapott) öt helyszín közül a Metaxa-zsűri választja ki a győztest, ahol július 29-én megrendezik a Metaxa Sunset Party-t. Az általuk feltöltött fotó-szavazatoknál megjelölik a felhasználót is, a legtöbb like-ot kapott felhasználó meghívást kap barátaival együtt a party-ra, valmint egy Metaxa party-szettet is hazavihet!

Ne feledd: ha július 18-ig megosztod tippedet, július 29-én talán Te vehetsz részt barátaiddal kedvenc helyeden a Metaxa Sunset partyn, ahol a kezedben egy pohár bársonyos ízű Metaxával gyönyörködhetsz a naplementében!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr286307084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása