07.01. 2014

Cooperation with FREYWILLE

frey01s.jpg

frey9s.jpgfrey04s.jpgfrey02s.jpgfrey7s.jpgfrey5s_1.jpgfrey03s.jpgfrey8s.jpgfrey4s.jpg

frey5s.jpgfrey6s.jpg

Photo by Gregus Máté
 

Hiszek abban, hogy bevonzhatunk dolgokat, és hogy az álmaink teljesülhetnek, ha igazán hiszünk bennük. Nekem úgy kezdődött a történetem a FREYWILLE-vel, hogy több évvel ezelőtt megpillantottam ezeket gyönyörű ékszereket egy óriás plakáton és azon a napon egyből beleszerettem. Majd arról álmodoztam, hogy egyszer egy ilyen eljegyzési gyűrűm lesz… :) Mindig is közel álltak hozzám a művészetek. Biztosan tudat alatt a Hundertwasser vagy Klimt mini képei miatt hagytak bennem mély nyomot ezek a különleges tűzzománc ékszerek. 

Ugorjuk egy kicsit a történetben pár hónappal ezelőttre, amikor kaptam egy levelet a FREYWILLE-től, hogy szeretnének megismerni. Úgy örültem neki, mint egy kisgyerek, hogy együttműködhetek az egyik kedvenc ékszer márkámmal… Minden nap hálás vagyok azért, hogy azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek és a saját álmomban élhetek...
Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a központban Bécsben úgy döntöttek, hogy szeretnének velem együttműködni. Remélem, még sok szép kreatív ötleteket fogtok látni a FREYWILLE kapcsán a blogomon. 
Első körben készítettünk pár fotósorozatot a gyönyörű ékszerekkel, amiket hamarosan megmutatok nektek  a következő posztokban. :)
Puszi, Festy



I believe that we can attract things and our dreams can come true if we really believe in them. My story with FREYWILLE started when I saw these beautiful jewels several years ago on a billboard and I immediately fell in love with them. I was dreaming of an engagement ring like this... :) Arts were always close to me. I'm sure that these special enamel-work jewels had a great influence on me because of the Hundertwasser or Klimt mini pictures. 

Let's jump in the story, a few months ago I got a letter from FREYWILLE that they wanted to get to know me. I was so happy as a little child that I can cooperate with one of my favourite jewellery brands... I am grateful every single day for being able to do what I love the most and live in my own dream...

It was a great honour to me that they decided in Vienna to cooperate with me. I hope you will have the chance to see a lot of nice and creative ideas on my blog connected to FREYWILLE. 
First, we took a few photo series with the beautiful jewels which I will show you soon in the upcoming posts. :)
X x
Festy
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr886462639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarolta Kávási · http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/ 2014.07.02. 08:57:46

Annyira gyonyoruek!!! Imadom! :)

Saci
<a href="chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/ " > ChocolateFashionCoffee </a>
<a href="https://www.facebook.com/ChocolateFashionCoffee" > ChocolateFashionCoffee Facebook Page </a>
<a href="http://instagram.com/kavasisisters" > ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!! </a>

jikka 2014.07.05. 22:13:33

wow, szuper, nagyon gratulálok, sok-sok képet készíts kérlek, én is imádom ezeket az ékszereket :-)
(szintén az volt a terv, hogy majd egyszer freywille lesz a jegygyűrűm, de másképp alakult, egy barátom készített nekünk gyűrűt, és hát ez még ezeket a csodákat is überelte) :-)
süti beállítások módosítása