08.01. 2014

Süel shop opening in Mammut

festy-sound.jpg

Photo by Gregus Máté


Vasárnap este délután 4-től este 7-ig találkozhattok velem a Mammutban a Süel boltmegnyitó bulin, ahol stílustanácsadást tartok. :)

Befejeződik a Süel budapesti vándorlása és egy újabb fix ponttal bővül a lelőhelyek köre. A Mammut I. utca szintjén (hátsó, piac felőli bejáratnál) egy újabb színes boltocska nyílik telis-tele kötött csodákkal, ahova mindenkit várnak szeretettel!

Íme egy jó kis vasárnapi program, amiből most a kicsiket sem hagyják ki, úgyhogy kérlek ne hagyd otthon divat iránt érdeklődő csemetédet sem:))!


Megnyitó programok:


10:00-15:00 : Marionnaud Parfüméria sminkese őszi sminktanácsokat ad a „Francia szépség” programjukhoz kapcsolódóan.
11:00-16:00: (gyerek progi) A Herendi Porcelánmanufaktúra egyik szuper tehetséges festője, Rábai Zsanett a Süel ruhák színeiben készít a gyerekeknek lemosható testfestéseket.
15:00-16:00 Horváth Éva Official mutatja be a legújabb Süel ruhákat a törzsvevőknek
16:00-19:00: Festy InStyle divatblogger stílustippeket, öltözködési tanácsokat ad a vásárlóknak.
16:00-19:00: Bori Gal színcoach vár titeket a SZINEZŐ jóvoltából.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr386564857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása