10.22. 2014

Lumia in Venice

8.jpg



4.jpg15.jpg16.jpg20.jpg21.jpg11.jpg19.jpg10.jpg18.jpg3.jpg6.jpg14.jpg9.jpg5.jpg17.jpg
13.jpg12.jpg7.jpg1.jpg
Outfit
Coat: Lilla Papai
Bag: Lilla Papai
Scarf: Lilla Papai

Ennek a velencei útról szóló beszámolónak az az egyik különlegessége, hogy nem tükörreflexes kamerával készültek a posztban látható képek, hanem az új Nokia Lumia 930-as telefon high-tech fényképezőjével. 

Ugorjunk csak az elejére, ahol az utazás kezdődött. Megérkeztünk Velencébe a lagúnák városába, utána motorcsónakkal repítettek el bennünket a gyönyörű szállodánkba, ahol egy Szent Márk térre néző lakosztályt kaptam. Két napon át izgalmas programokon vettünk részt, és új Lumiánkkal  folyamatosan fotóztuk a várost. Az első napon ellátogattunk egy borászatba Burano szigetén, ahol végig kóstoltuk a ház különlegességeit és finom olasz falatokat fogyasztottunk hozzá. Már az első este összerázódott a kis csapat. A világ minden részéről jöttek az újságírók és a bloggerek. Néhányan elég jól összebarátkoztunk, és sok hasznos tanáccsal láttuk el egymást. A mai napig tartjuk a kapcsolatot. :)

Második napon gondoláztunk a keskeny csatornák között és közben meglátogattunk egy helyi piacot. Délután elsajátíthattuk a híres velencei maszk készítés fortélyait. A tanfolyam végén választhattunk egy gyönyörű álarcot az esti záró partira. 

Számomra ez a pár nap olyan volt, mintha visszarepültünk volna a múltba, amikor Velence a fénykorát élte, és egy kicsit belekóstolhattunk, hogy milyen lehetett a középkorban… Egy jó térképészhez híven, imádok utazni, felfedezni és megismerni újabb kultúrákat… Hálás vagyok a sorsnak, hogy mostanában rengeteg fantasztikus élménnyel ajándékoz meg…


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr526808499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása