12.01. 2014

Berlin trip - P&G Future Fabrics #2

9_1.jpgP&G Future Fabrics, Berlin 2014. November: Giles Deacon bemutatja két új, mosógépben mosható kollekcióját kizárólag az Ariel és a Lenor márkáknak tervezve.


8.jpg7_1.jpg14 másolat.jpg5_2.jpg4_2.jpgFranzi Müller, a híres német modell mutatta be Giles Deacon exkluzív, mosógépben mosható kollekcióját a P&G Future Fabrics, berlini eseményén.

15_1.jpg13_1.jpg12.jpg10.jpg1_2.jpg14_1.jpg2_2.jpg

Ahogy az előző posztomban ígértem, beszámolok nektek a berlini út második feléről is, aminek az egyik fő progjamja a Deacon által tervezett mosható kollekció volt.

P&G Future Fabrics esemény keretében Giles Deacon, a P&G nemzetközi divattanácsadója mutatta be legújabb, a Lenor és az Ariel számára tervezett egyedi, mosógépben mosható „Dress for Yes” kollekcióját.

Deacon, a P&G mosószer üzletágával közös együttműködésére így emlékezett: „Az elmúlt egy évben lehetőségem nyílt együttműködni a P&G mosószer üzletágának kiváló szakembereivel és tehetséges kutatóival, akikkel sok időt töltöttem a P&G brüsszeli innovációs központjában. Itt megtapasztalhattam, hogy a P&G legújabb fejlesztései eredményeként hogyan képes az Ariel és a Lenor hosszútávon is megőrizni a ruhák szépségét.

Az új kollekcióm elkészítése során a makro-trendeken túl a minden érzékszervre ható anyagok inspiráltak. Tudva, hogy az Ariel és Lenor képes megőrizni és megvédeni ezeket a minden érzékre ható anyagokat, megalkottam azokat a darabokat, ahol ezek a márkák életre kelthetik a szövet valódi és legjobb 

tulajdonságait. Az Ariel segítségével az élénk színek megőrzésével, a határozott megjelenéssel és a drámai hatás együttesével kelthetünk tartós benyomást, míg a Lenor lehetővé teszi, hogy a ruha viselője egész nap élvezhesse a szövet reggeli frissességét, és magabiztosnak érezhesse magát benne a nap minden pillanatában.”

A napot egy különleges vacsorával, és koktélpartival zártuk. Másnap délelőtt jöttek az interjúk, ami miatt egy kicsit izgultam, mert ez volt az első alkalom, hogy angolul készítettem anyagot a  FESTYCHANNEL-re. Ráadásul a téma sem volt szokványos, a kognitív érzékelés a divatban. Szerencsére a híres kaliforniai professzor Dr. Lawrence Rosenblum profi interjúalany volt. 

Délután még maradt egy kis időnk városnézésre is. Aztán este sajnos haza kellett repülnünk….


Puszi, Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr936947033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása