01.12. 2015

New York Fashion Week - FREYWILLE jewelry

festy2s_2.jpg

festy1vs.jpgfesty3s_2.jpgfesty5s_1.jpgfesty4s_2.jpgfesty10s_1.jpgfoto_1-2_1.JPG
Photo by Gregus Máté

Outfit
Top: H&M
Skirt: H&M
Heels: Zara
Bracelet: FREYWILLE
Ring: FREYWILLE



Sziasztok!

Azt hiszem nincs olyan nap, amikor ne jutnának eszembe a new yorki élményeink… A mai napig nem fogom fel azt a sok csodát, amik ott történtek velünk Chabyval. Miközben retusáltam ezeket a képeket, kellemes érzés fogott el, mert szép emlékeket jutattak eszembe… 

Amikor ezt a fotó sorozatot készítettük Manhattan nyugati parti kikötős részében, azt hittem, hogy káprázik a szemem, nem akartam elhinni, hogy az egyik kedvenc bloggerem fotóztat pár méterre mellettünk ugyanúgy street style képeket mint mi. A Fashiontoast bloggere, Rumi Nelly a világ egyik legnagyobb bloggere. Én már évek óta csodálom a gyönyörű képeit. Vicces volt a szitu, mert egymásra néztünk, és azzal a lendülettel el is indultuk egymás felé… Kimondtam a nevét és mosolygott. Aztán beszéltünk pár szót, és végül így született meg ez a közös kép, amit itt láthattok… :)
Imádom a fashion week-eket, mert ott minden megtörténhet! :)

 

Puszi, Festy

 
Hello Girls!

There isn't a single day when I don't think of my memories in New York... I still can't believe all these miracles that happened to us there. It was a pleasant feeling to retouch these photos because a lot of nice memories came to my mind...


When we took these photos in the harbour area of West Manhattan, I thought my eyes were deceiving me when I spotted my favourite blogger during a similar street style shooting to ours, only a few metres away. Rumi Nelly, the blogger of Fashiontoast, is one of the biggest bloggers in the world. I have been looking at her beautiful pictures in awe for years. It was a funny situation, as we looked at each other, we started to walk towards one another... I told her name and she was smiling. Then we talked a little, that is how this photo of us was taken... :)


I love fashion weeks as everything can happen there! :)


X x
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr937063341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása