02.07. 2015

NINA RICCI L'EXTASE PREMIER: JÁTÉK mozijegyért és parfümért

unnamed.jpg



img_8624.JPG

Nina Ricci L'Extase Szabadítsd fel vágyaidat Hagyd, hogy elragadjon a szenvedély,
nyerj mozijegyet a Nina Riccivel akár az év legforróbb filmjének vetítésére.

 

Talán már Ti is nagyon várjátok a nagysikerű könyv, a Szürke Ötven Árnyalatának mozi változatát, és ez a film talán az év legfülledtebb, szenvedéllyel teli szórakozását nyújtja majd. Mi jut erről eszünkbe? Egy ennél is érzékibb dolog: egy különleges illat! A Nina Ricci L'Extase fantasztikus újdonsága a szenvedély birodalmába repít és felszabadítja vágyaid.

Ha már gondolkodtál azon, hogy megnézd a filmet, vagy ha egyszerűen csak szeretsz moziba járni akkor a Nina Ricci játéka Neked való! Most ugyanis megnyerheted akár a most debütáló szenvedélyes és különlegesen érzéki Nina Ricci L'Extase illatot, páros Cinema City mozijeggyel együtt!

Ismerd meg az illatot! 
A Nina Ricci ezzel az új kreációjával felöleli egy nő álmát, vele pedig legtitkosabb vágyait. A nőét, aki jogot formál arra, hogy az örömöket minden érzékével átélje. Azt az örömöt, ami meglepi, feltámad benne és elárasztja. A nőiessége maga az érzékiség, meztelenül is. Sőt, különösen, amikor meztelen! Forrón szenvedélyes, szabad, eltökélt. Egy nő erotikus álma, egy testi utazás, amely lényének elemi lényege. Út, az extázis felé: L'Extase. Az új illat 2015. február 16-tól kapható a nagyobb parfümériákban.


Ha sikerült elcsábítanunk, jöjjenek a részletek:
A játék nagyon egyszerű, felteszünk egy kérdést, és a megadott lehetőségek közül ki kell választani a megfelelőt. Innentől már csak várni kell a sorsolást, és egy kis szerencsével az országban elsőként próbálhatod ki a Nina Ricci L'Extase illatot és nyerhetsz páros mozijegyet egyszerre.

Összesen 15 szerencsést sorsolunk, akik közül az első 3 a páros Cinema City mozijegy mellé megkapja a Nina Ricci L'Extase 50 ml parfümöt is, a többi 12 szerencsés a mozijegyek mellé ismerkedésként pedig az új illat mintáját kapja.

Következzenek a részletek:
A játék 2015. 02. 05. (csütörtök) 13.00 órától 2015. 02. 10. (kedd) 13.00 óráig tart. Ezt követően összesítjük a válaszokat, és 2015. 02. 10-én délután sorsolunk, majd 17.00 órakor kihirdetjük a nyertesek nevét, amelyet – védve személyes adatait is – A Pixibox Facebook oldalán teszünk majd közzé, valamint felveszi a kapcsolataot a nyertessel a Pixibox csapata e-mail formájában.

A nyereményjátékon részt vevők és helyesen válaszolók között 15 db. páros Cinema City mozijegyet sorsolunk, a sorsolás gépi úton történik, a helyesen válaszolók listáját randomizáljuk, az ott első 15 játékos lesz a páros Cinema City mozijegy nyertese, közülük pedig az első 3 fő nyeri meg még a Nina Ricci L'Extase 50 ml EdP női illatot is, a többi nyertes 12 játékos illatmintát kap mozijegye mellé.

A játékon bárki részt vehet, aki regisztrált a pixibox.hu oldalon és belép a játék felületére azokkal az adatokkal, amelyekkel regisztrált. A megadott válaszlehetőségek közül ki kell választani 1-et, és elküldeni a gomb megnyomásával. Egy regisztrációról egy választ fogadunk el. Egy kis segítséget is találtok a játék oldalán, ami nem más, mint a parfüm reklám szpotja. Reméljük belevágtok, és van kedvetek szerencsét próbálni!

A játékhoz kattits IDE!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr787151655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása