02.08. 2015

Fashion Kick-off - The best bags in 2015

img_8642.JPG

Sziasztok!

Nagy megtiszteltetés, hogy mostantól fogva heti rendszerességgel írhatok Nektek, remélem, hogy sok örömöt és kellemes percet fog majd okozni a blog új rovata, a Fashion Kick-off! Rengeteg érdekes témával és bejegyzéssel készülök:  elsőként az amerikai Vogue által összeállított, a 2015-ös év legjobb táskáit szemlézzük végig -  a poszt végén pedig Ti is szavazhattok majd a kedvenceitekre!




valentino-v.jpgValentino Top Handle bag

Bár mostanában nagyon menőnek számítanak a márka szegecsekkel díszített ’Rockstud’ táskái és cipői (itthon rengeteg replikát lehet látni, de a sztárok is előszeretettel viselik Valentino holmikat ), az idei évet egy sokkal kifinomultabb, virágmintás változattal indíthatjuk, ami már most ez eladási listákat vezeti - és hol van még az év vége!


proenzashouler.jpgProenza Shouler U bag


Az amerikai terveződuó nem nagyon erőltette meg magát táska-fronton, viszont tény, hogy a válltáska sokkal praktikusabb viselet, mint csak kézben hordozható verziók – már csak ezért is érdemes rájuk szavazni.




loewe-v.jpgLoewe Puzzle bag

Az első ránézésre elég kaotikusnak tűnő táska hihetetlen népszerűségnek örvend, pedig nem valami elegáns és  a mérete is elég kicsi: a maga 22 centijével összelapítva akár egy nagyobb dossziéba is belefér. Legalább könnyen tárolhatjuk a gardróbunkban.

 

fendi-v.jpgFendi  Micro Peekaboo bag

Évről évre újít pici kistáskáján a Fendi - számomra magasan ez a favorit, a streetstyle fashionisták pedig megőrülnek érte! Hogy miért is? Szinte mindenhez megy, kézben és vállon is hordható, ráadásul bármilyen alkalomra nyugodtan felvehető.




reedkrakoff-v.jpgReed Krakoff Geometric Square bag

Nincs túl sok gond ezzel a kézitáskával, azonban ez a változat már tényleg nagyon-nagyon mini:  csupán kicsit nagyobb a tenyerednél , de ez látszik is,ha cska a névjegytartó méretét veszed alapul… Ez pedig jelentősen csökkenti a helyezését.




dior.jpgDior Diorama bag

Másik nagy kedvencem ez a partitáska, ami sokkal jobb egy clutch-nál, hiszen van normális pántja, ráadásul túldíszítve sincs, így akár hétköznaponként is hordható.




chanel.jpgChanel Flap bag

Annyira távol esik ez a stílus a klasszikus eleganciájáról híres Chanel-től, akinek sokkal szebb es praktikusabb táskái is vannak! Tulajdonképpen nem is értem, hogyan került be az év legjobb táskái közé ez a verzió: mindenesetre, aki ilyenre vágyik, annak bátran ajánlok egy rockerboltot és egy alkoholos filctollat – kész is van a saját Chanel-ed.




celine-v.jpgCéline Curve bag

Ez az a darab, amit a divatmániákusokon és a modern újítókont kívül szerintem nem sokan fognak viselni – de kíváncsi leszek az egy hét múlva kezdődő divathetek vendégeinek outfitjeire. Még az is lehet, hogy valakinek a kezében fogom látni ezt az abszolút hordhatatlan „táskát”.




louisvuitton-v.jpgLouis Vuitton  Besace Ronde bag

Előnye, hogy a „vetélytársaihoz” képest jóval nagyobb, hátránya, hogy ez az új Louis Vuitton look megfosztotta a már jól bevált, hagyományokat követő táskáinak utódjait a csinos és attraktív énjüktől. 




gucci.jpgGucci Bucket bag

Hamisíthatatlan Gucci, egy az egyben tökéletes – szinte, mert az én szememet bántja az a  vastag gumipánt.

 

Neked melyik a kedvenced? Szavazz és nézd meg, a többiek melyik táskára voksoltak!

SZAVAZÓKALKULÁTOR
http://www.easypolls.net/poll.html?p=54d4f238e4b00de652cc18e0


És, hogy az amerikai Vogue olvasók szerint melyik táska lett a legjobb? A Fendi Micro Peekabo-ja magasan vezetett, nem sokkal utána pedig a Loewe Puzzle-s,  és a Gucci válltáskája következett.

Gréta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr627151955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása