04.07. 2015

Cozy knitted home style

festy5s_1.jpg


festy6s_1.jpgfesty3s_1.jpgfesty7s_1.jpg

Makeup: Deák Veronika

Outfit
Sweater: Süel 
Shorts: Vintage
Shoes: Converse




Gondolom nektek is megvannak a kedvenc otthoni viseleteitek. Én sokat dolgozom otthon, és szeretem a kényelmes meleg pulóvereket. Általában, amint haza érek az első dolgom az, hogy megválok a szűkebb, elegáns ruháimtól és "átvedlek" az otthoni cuccaimba. Mindig a hangulatomtól függ, hogy éppen egy kötött pulóverben vagy egy melegítőben teszek veszek e a lakásban. Persze az is befolyásolja a választásomat, hogy éppen mi van a mosásban...

Igazából az a lényeg, hogy kényelmesen érezzétek magatokat abban, amiben vagytok, és ha lehet, válasszatok természetes anyagból készült holmikat.

Nektek mi a kedvenc otthoni szettetek?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr27349050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betty Szanto 2015.04.11. 19:46:01

Tetszik ez a laza otthoni oltozet. Tok jo ez a sok ablakos helyszin. Telen en is szeretem a pulcsikat es kotott zoknikat, nyaron meg a triko-sort-flipflopban maszkalok itthon.
süti beállítások módosítása