05.17. 2015

EasyJet nyereményjáték TOP 9

easy10.jpg

Sziasztok!

Az easyJet-tel közösen indított játékunk végül nagyon sikeres lett, és rengetegen küldtétek be a jobbnál jobb utazós outfitjeiteket. Itt tudjátok megnézni az összeset: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.962391323791229.1073741828.153808544649515&type=1 

Nehéz volt a dolgom, hogy a sok jó kép közül melyik legyen a 9 döntős szett, de nagy nehezen megszületett a végeredmény.  

Mi alapján is döntöttem?! Nagyon tetszettek azok a képek, ahol az adott országgal vagy várossal összhangban voltak szettek és visszaadták a hely stílusát. Igazából az egyik gyenge pontom a bármilyen vízparton készült fotók, ezért egy gyönyörű nyáriruhás összeállítástól totál elolvadok. Úgy örülök neki, hogy nem csak lányok, hanem fiúk is jelentkeztek a pályázatra. Ráadásul nagyon szuper szetteket küldtek be.  

A játék egyébként nem ért véget, szerda éjfélig még küldhettek utazós fotókat az easy.jatek@avantgarde.hu e-mail címre, hogy részt vegyetek a sorsoláson a páros repülőjegyért.  

Akkor nézzük is meg, hogy milyen fotók kerültek a TOP 9-be! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr87466896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása