06.27. 2015

Breaking: Robbie Williams a Szigeten

robbiewilliams-sziget2015.jpg

Friss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának “Mínusz Egyedik” napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten. A brit fenegyerek a Let Me Entertain You címre keresztelt turnéjával érkezik a Szigetre.

Talán Robbie is hallotta, hogy a Sziget Európa legjobb nagyfesztiválja és erről nem szabad lemaradni. Vagy igen, vagy nem, de az biztos, hogy augusztus 10-én a Sziget Fesztiválköztársaság idei “Mínusz Egyedik” napján a Szabadság Szigetének központi Nagyszínpadán lép fel a világ pop-szcénájának egyik legnagyobb sztárja. Robbie Williams, aki eddigi turnéin rendszeresen stadionokat töltött meg, most végre néhány fesztiválkoncertet is bevállalt, így a Sziget közönsége az elsők közt élvezheti a legnagyobb RW slágereket egy speciális hangulatú közegben.

 

“Nem könnyű eleget tenni a Sziget változatos zenei ízlésű közönségének, vagy a hazai és a nemzetközi közízlés közti különbségeket áthidalni, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy Robbie Williams egyaránt megasztár az itthoni és külföldi közönség szemében is” – mondta Gerendai Károly.

 

Robbie-nak eddigi szóló karriere során összesen 11 nagylemeze jelent meg, az ezekhez kapcsolódó turnéival szépen fokozatosan az egész világot meghódította, nem mellékesen 17 BRIT Awards-ot is bezsebelve. 2006-ban – a mai napig rekordnak számító – 1,6 millió jegyet sikerült eladnia mindössze egy nap alatt, de az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 000 néző látta őt Knebworth-ben.

 

A főszervező elmondta: gondolva arra, hogy hetijegyesek is szép számmal érkeznek majd, mindösszesen 25.000 napijegyet adnak ki a „Mínusz Egyedik” napra. „Ebből az első 10.000 darabot „early bird” áron, 18.000 forintért - egy átlagos Sziget nap helyszíni napijegy áráért - lehet megkapni” – adta hírül a főszervező.  Azután 20.000 forint lesz a jegy erre a napra… a készlet erejéig. „A hetijegyeseknek pedig „ajándék” ez a koncert, hisz’ a hétnapos bérlet erre a napra is érvényes” – tette hozzá Gerendai. Mi több, további koncerteket is ígérnek aznapra a szervezők.

 

A jegyárusítás az RW koncertnapra február 2-án déltől indul, jó lesz sietni. Bővebb infó itt: http://www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr207628742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása