07.29. 2015

Holiday - Procida Island #1

5.jpg



9_1.jpg13_1.jpg8_1.jpg1_1.jpg10_1.jpg7_1.jpg12.jpg11_1.jpg15.jpg14.jpg4_1.jpg2_1.jpg3_1.jpg

Sziasztok!

Készítettem három posztot az olaszországi nyaralásomról, amikben összegyűjtöttem a legszebb képeket az útról. A legjobb barátaimmal mentünk egy gyönyörű szigetre Procida-ra, ahol béreltünk egy cuki mediterrán házat. A tetőről lehet látni még a tengert is és a környező szigeteket. Már sokszor láttam bloggerek képein Capri környékét, de nem gondoltam volna, hogy élőben is ilyen gyönyörű hely. igazi kis gyöngyszem Nápoly mellett.
A mi pici szigetünkön szinte csak olaszok voltak és szerencsére nem volt tömegnyomor és minden nagyon olcsó volt. Egész héten tengeri herkentyűket ettünk, mert nagyon frissek voltak és ilyen jó áron nálunk se kaphatóak.
Nagyon jó volt egy kicsit kiszakadni mindenből és csak napozni és úszkálni a tengerben... Végre sikerült feltöltődnöm is az őszi hajtásra. Most már újult erővel várom az új projekteket és kihívásokat! :)
Puszi, Festy
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr177677578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása