08.12. 2015

Sziget Festival - H&M loves music

festy4s.jpg


festy6s.jpgfesty3s.jpgfesty7s.jpgfesty1s.jpgfesty5s.jpgfesty2s.jpg
Outfit
Total look: H&M


Sziasztok!

H&M idén számos meglepetést tartogat a Sziget Fesztiválra látogatók számára: visszarepíti a fesztiválozókat a régi korok cirkuszainak és vidámparkjainak világába, ahol ez idő alatt egy vintage körhintán és a céllövöldében szórakozhatnak!

H&M már évek óta jelen van a világ legnagyobb fesztiváljain, idén pedig már a Szigeten is megtalálható, ahova olyan programokat szervezett, melyek maradandó élményt nyújtanak az oda látogatók számára: kézműves foglalkozások keretein belül az általuk kézzel festett, egyedi H&M cipővel lehetnek gazdagabbak a fiúk és lányok egyaránt, valamint lehetőség nyílik saját virágkoszorúk, illetve toll fejdíszek készítésére. A feltöltődésre vágyókat a H&M chill zone várja, illetve a szuper megjelenésről profi sminkesek gondoskodnak. A legjobb pillanatokat pedig a GIF készítő segítségével tudják megörökíteni.

H&M területén emellett igazi klasszikus cirkuszi és vidámpark-elemek is találhatók: vintage körhintán vagy a céllövöldében szórakozhatnak a Szigetre látogatók.

H&M ezen felül 20% kedvezményt kínál minden magyarországi üzletében a fesztivál ideje alatt, melyet a 2015-ös Sziget karszalag felmutatásával bárki igénybe vehet. *

Az aktivitásokról bővebb információt a H&M Facebook Sziget eseménye alatt találsz: https://www.facebook.com/events/931367013571331/

Találkozzunk a Szigeten! #hmsziget

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr427702360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása