08.24. 2015

Beauty - Paco Rabanne Olympéa

img_9218.JPG



img_9217.JPGimg_9215.JPGimg_9219.JPGimg_9214.JPG





Sziasztok!


Mindenki szereti a parfümöket, ezért remélem, hogy hasznosak azok a posztjaim is amikben mindig újabb illatokat ismerhettek meg. :) Most augusztusban került a boltokba a Paco Rabanne új csodája az OLYMPÉA. 


Egy kis tudni való róla:

Olympéa, a modernkori Kleopátra, egy isteni NŐ. Paco Rabanne a múltat és a modern gondolkodást ötvözi egy egyedi, és rendkívüli illatban, melynek senki nem tud ellenállni.  Te lehetsz Kleopátra, a királynők királynője, minden győzelem úrnője, egy abszolút ikon. Minden hatalommal felruházva választhatod ki a hősödet az Olympus lépcsőfokairól.


Az Olympéa egy egyedi illatélmény, amely a sós vanília érzékiségét keresztezi a friss virágok illatával. Egy igazi összhang. Friss keletiesség jellemzi, amelyben a zöld mandarin stimulálja az érzékeket. Mindez a gyömbérliliom és a vízben nevelt jázmin esszenciájával felfrissítve. Csábító, merész és teljesen természetes. Az érzéki és ragyogó vanília felerősítve a szantálkivonat és az ámbra esszenciájával szinte függőséget okoz. Paco Rabanne névjegye az erős illat és az egyedi összhang, ami ebben a parfümében is megmutatkozik.

Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr937743062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása