09.03. 2015

Sport & healthy lifestyle - Workout

img_9583.JPG



img_9368.JPG
Sziasztok!

Megint egy kis mozgásos posztal jelentkezem, mert azt látom, hogy sokan olvassátok ezt a rovatot is. Remélem ezuttal is át tudok adni neketek hasznos információkat a tapasztalataimból. 


Még mindig nagyon meleg van, így csak három dolgot tudok kombinálni, ha edzeni megyek: a beltéri légkonis termeket, az uszodákat és esténként a futást a barátnőmmel, amikor már nincsen kánikula. Nagyon fontos, hogy sokat hidratáljunk a meleg miatt ne hogy rosszul legyünk. Általában heti kettőt futok és ezt kiegészítem egy vagy két másfajta edzéssel. A fitness termekben hasra és fenékre szoktam feszesíteni, a kar és a hát izmokat kihagyom, mert ott még eléggé izmos vagyok. :) Ha heti 2-3 szor eljártok mozogni, akkor egy hónap után már látni kell a jeleit, hogy feszesedik a testünk. :)
Itt találhatóak az All You Can Move kártyával használható uszodák és fitness termek:
http://allyoucanmove.hu/letesitmenyek
Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr387762646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása