10.14. 2015

FREYWILLE - Blue and white chic

festy3s_3.jpg


festy1s_3.jpgfesty2s_3.jpgfesty4s_3.jpgfesty6s.jpgfesty5s_1.jpgfesty8s.jpgfesty7s.jpgPhoto by Szín Róbert


Outfit
Jewelry: FREYWILLE
Top: Navona Fashion
Skirt: Navona Fashion
Bag: KENZO
Heels: Mango
Sunglasses: GANT


Sziasztok!

Ebben a szomrú esős időben egy vidám napsütéses poszttal készültem nektek, ami még az örök kedvenc New York városában készült. A legkedvesebb ékszer márkámnak a FREYWILLE-nek készítettük ezt a fotósorozatot Egon Schiele és Hundertwasser ihletésű ékszerekkel. Ezekről az ékszerekről mindig az extravagáns elegancia jut eszembe, ezért is választottam ezt a különleges szettet hozzá, aminek egyedi lézervágott anyagból készült a szoknyája. 


Gondolom ti is akkor szoktatok a nyárról és a szép emlékekről álmodozni, amikor beköszönt a borús ősz és fel kell valamivel töltődnünk... Én nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, mert egy szuper nyaram volt sok fantasztikus élménnyel és kihívással, így biztosan ki fognak tartani az emlékek tavaszig a következő Fashion week szezonig! :) 


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr677968882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása